............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Aποκαλύψεις από τον δημιουργό του Greekbdsmcommunityforum

Tο έζησε και αυτό ο χώρος του BDSM! Το είδαμε και αυτό στο φόρουμ. Μία από τους δημιουργούς blog "σχετικού" με το BDSM, η οποία είχε μόνιμο ban από το φόρουμ (και ban από το παρόν blog) της επετράπη να επιστρέψει σε αυτό, μετά από διαβεβαιώσεις ότι δεν θα δημιουργήσει άλλο πρόβλημα (διπλά accounts κλπ). Σε λίγες μόνο ημέρες, ο ιδιοκτήτης του greekbdsmcommunity αποκάλυψε οτι η εν λόγω είχε δημιουργήσει, όχι ένα, όχι δύο αλλά ΕΝΤΕΚΑ fake usernames!!!

Διαβάστε το σχετικό νήμα ΕΔΩ

Ανάμεσα στον δόλιο και κακόβουλο τρόπο που τα χρησιμοποιούσε, αποκαλύφτηκε πως δημιούργησε με ένα από αυτά, μια fake "personal experience", φωτογραφίζοντας γνωστό στο χώρο Μaster, προσπαθώντας να διαβάλλει την εικόνα του κλπ.

Η απάντηση μου ήταν η εξής:


"Τελικά αργά ή γρήγορα, η αλήθεια βγαίνει πάντα στην επιφάνεια. Χαμογελάω

Σε ότι αφορά την Kassandra ή ivoni ή Fiamma ή Calista ή Violet ή Aliktw ή Liana_vine ή Celeste, ή Melantha ή Sadrina ή Phemia, μόνο ένα σχόλιο.

Κάποια καταναλώνει πολλές ώρες να συλλέξει στοιχεία, διαβάζοντας αρκετές personal experiances και άλλα threads και επίσης κάμποση ώρα για να κατασκευάσει το συγκεκριμένο νήμα με εμφανή την προσπάθεια να το παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο αληθοφανές. Νομίζω ότι είναι θέμα ειδικού (γιατρού) να εξηγήσει μια τέτοια αρρωστημένη εμμονή. Πέραν αυτού ουδέν.

(Εικάζω, πως είναι το ίδιο πρόσωπο, που επίσης κατανάλωσε αρκετές ώρες για να δημιουργήσει και καταναλώνει για να διατηρεί, fake profiles. δήθεν δικά μου, σε facebook, fetlife, collarme, alt κλπ παρουσιάζοντας με ως υποτακτικό, ομοφυλόφιλο, εξωγήινο και λοιπά "σοβαρά", αλλά αν και αυτό είναι θέμα που αναδυκνύει ομοίως πόσο νοσηροί άνθρωποι υπάρχουν ανάμεσα μας, δεν έχει άμεση σχέση με το φόρουμ)

Ας αναλογιστούν, όσα από τα μέλη και τους αναγνώστες του φόρουμ, επιθυμούν να ξοδέψουν για το θέμα ένα λεπτό από την σκέψη τους, τα εξής:

1. Ποιανού συνεργάτης (blog), σκλάβα ή εκπαιδευόμενη ή whatever, είναι η Κassandra;
2. Eίναι δυνατόν να μην γνώριζε τις κινήσεις της ο συνεργάτης, αφέντης ή εκπαιδευτής της;
3. Και αν ναι, τι θα κάνει τώρα που τα έμαθε, εκτός από το να δηλώνει ότι φεύγει οριστικά και αμετάκλητα από το φόρουμ και όταν δηλώνει ότι φεύγει το εννοεί, αλλά ξαναγυρνά για ιδιαίτερους λόγους;

Σταθερά, μόνο και μία λέξη-έννοια: Pathetic!

Οσο γι αυτούς-ές που "πίστεψαν" ή πιάστηκαν από τα μυθεύματα και τις γελοιότητες. για να δημιουργήσουν και να σπείρουν κουτσομπολιά σε blogs και πηγαδάκια, μάλλον κατάλαβαν για επιπλέον μια φορά, πόσο τραγικά μαλάκες και ηλίθιες είναι. Απλά."


Και η απάντηση από τη μεριά τους, ποια ήταν; Αρχικά ότι τα fake accounts δεν ήταν fake, αλλά υπαρκτά πρόσωπα που έμπαιναν όλα από το προσωπικό της υπολογιστή!!! και στη συνέχεια ότι κάποιος χάκαρε τον υπολογιστή της και τα δημιούργησε!!!!!! και ότι θα πάνε τον υπολογιστή στην ασφάλεια να βρεθεί ο χάκερ και λοιπές γελοιότητες!

Περαστικά τους!

Συνέχεια 19/01/2011

Πραγματικά η συνέχεια ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ο ιδιοκτήτης του greekbdsmcommunity forum σε νέες αποκάλύψεις του, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, έφερε στο φως την πραγματικότητα.

Ο φερόμενος ως "μαστερ" με το username "Αsimenios_Drakos", συνεργάτης της kassandras σε κοινό blog, το λιγότερο ΓΝΩΡΙΖΕ την fake personal experience που παρουσιάστηκε στο φόρουμ, από το fake user name "Fiamma"

Δείτε το εξής στοιχείο. Κάντε κλικ ΕΔΩ

Το σχόλιο μου στο φόρουμ, είναι το εξής:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για όσους και όσες δεν το κατάλαβαν!

Μultiple login: Asimenios_Drakos

Multiple Login detected from Asimenios_Drakos

Other recognized logins for this user are:

1. Fiamma
2. Violet

Είχα γράψει την λέξη pathetic! Λάθος μου. Πάρα πολύ ήπιος χαρακτηρισμός για τόσο μεγάλη κατάντια.

Ο ασημένιος δράκος, το λιγότερο ΓΝΩΡΙΖΕ για την fake personal experience που παρουσίασε η "Fiamma". Το κάθε μέλος μπορεί να σκεφτεί ότι μπορεί να την κατασκεύασε ή να την έγραψε και ο ίδιος, αλλά ελάχιστη σημασία έχει. ΓΝΩΡΙΖΕ.

Στην κρίση του κάθε μέλους. Απλά


Τελικά η διαχείριση έδιωξε δια παντός από το φόρουμ τον Asimenio Drako, και κατά την γνώμη μου, πολύ σωστά έπραξε.

2 σχόλια:

  1. Eιναι δυνατον να μας περνανε για τοσο ηλιθιες? τοσο μεγαλο ξεφωνημα και αυτοι συνεχιζουν? δεν ντρεπονται να γραφουν ακομα στο καταντια μπλοκ τους? βρε τους καταλαβαμε! τους μαθαμε! τους ταπεινωσε ο κωνσταντινος. τους εξαέρωσε. πως? με εναν τροπο! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Μπραβο σας Μαστερ Seduction για την ευπρεπεια που δειξατε, αν και ησασταν απο τους πλέον θιγμενους. Μπραβο σας για τον ελεγχο που εχετε και την ανωτερότητα που επιδειξατε. μπραβο σας που εδω στον δικο σας χώρο γραψατε με κοσμιο τροπο μονο ενα μικρο κειμενο προς εξτρα πληροφορηση μας. Αντιμετώπιση πραγματικου Μάστερ. Θα ειναι τιμη μου να σας γνωρισω και προσωπικα.

    αντζελινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Αντζελίνα.

    Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σε καλωσορίζω στο blog.

    H αλήθεια είναι πως όλο αυτό το γελοίο πανηγυράκι είναι κουραστικό. Πρωτίστως κουράζει την αισθητική αλλά και την λογική μας, όπως πολύ σωστά επισήμανες στην τοποθέτηση σου. Η αλήθεια πάντα, αργά ή γρήγορα έρχεται στην επιφάνεια. Ετσι έγινε και αυτή τη φορά.

    Δεν μπορεί να με θίξει κανένας που είτε χρησιμοποιεί κακόβουλους και ψεύτικους τρόπους στην προσπάθεια του να το καταφέρει, είτε δεν έχει το παραμικρό ίχνος από τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του.

    Προτείνω να τους αφήσουμε στη μικρότητα και στη ντροπή τους. Απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή