............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"ΜASTER"

Ο Κυρίαρχος που ως επιπλέον γνώρισμα και ως περαιτέρω χαρακτηριστική ιδιότητα έχει την επιθυμία να ορίζει τη ζωή της σκλάβας του, σε βαθμό που να αγγίζει το απόλυτο. Κάπως έτσι ή κυρίως έτσι δίνεται ο ορισμός του Master στον χώρο του BDSM.
Η γνώμη μου είναι πως μπορούμε να το δούμε από τρεις διαφορετικές σκοπιές:

Αιρετική
Ενα ακόμα στερεότυπο, μια ακόμα ταμπέλα, ένας ακόμα τίτλος που ήταν ανάγκη να κατασκευαστεί από τον άνθρωπο για να εκφράσει από επιθυμίες έως κομπλεξ, σε έναν συγκεκριμένο ερωτικό χώρο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ενας μανδύας που ο καθένας τον φορά και αυτοπροσδιορίζεται πάνω στη λογική "ότι δηλώσεις είσαι". Ένα ένδυμα που κάποιοι πιστεύουν ότι σου πάει (αποδοχή - επιδοκιμασία) και κάποιοι όχι (περιφρόνηση –αποδοκιμασία) Και τα δυο κριτήρια καθαρά υποκειμενικά.

(Δεν θα μου κάνει καθόλου εντύπωση αν στο μέλλον κάποιοι χρησιμοποιήσουν ανώτερους “τίτλους” όπως Grand Master, O’Master, Supreme Master, Superior Master κλπ)

Ρομαντική - ιδανική
Μια πηγή ενέργειας και δημιουργίας, ένας φάρος καθοδήγησης και έμπνευσης, μια ομπρέλα προστασίας και σταθερότητας, μια αγκαλιά μεγαλοψυχίας και δικαιοσύνης, ένα χάδι στοργής και τρυφερότητας, ένα χαστούκι αυστηρότητας και πειθαρχίας, μια ματιά αποφασιστικότητας και ειλικρίνειας, μια αύρα ωριμότητας και ισχύος, ένας ποταμός γνώσης και εμπειρίας, μια πορεία μάθησης και διδασκαλίας, ο δρόμος εσωτερικότητας και εμβάθυνσης...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Μαζοχισμός - Εθισμός στον πόνο

1. Ο μαζοχισμός ως έκφραση ερωτισμού (σεξουαλικός μαζοχισμός) δεν είναι ψυχική διαταραχή. Ο σκοπός είναι η σεξουαλική έξαψη, ικανοποίηση και απόλαυση. Μόνο οι ακραίες περιπτώσεις επιθυμίας πόνου, σε βαθμό που να είναι επικίνδυνο για την υγεία, αλλά και για τη ζωή, μπορούν να χαρακτηριστούν ως μορφές βαθειάς παθολογίας.

2. Είναι εθιστικός ο πόνος που προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που για την μαζοχίστρια, ο πόνος παίζει τον (ή έναν από τους) σημαντικότερο λόγο του σεξουαλικού ερεθισμού της.
Το συνεχώς μεγαλύτερος και περισσότερος πόνος ποικίλει, σε βαθμό που δεν δημιουργεί κανόνα. Για κάποιες το "συνεχώς και δυνατότερος πόνος" γίνεται αυτοσκοπός, για άλλες το ζητούμενο παραμένει το να το βιώνουν συχνά.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Προσέγγιση σε γυναίκα με κολάρο

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction,στις10/3/2011

Αρχικό μήνυμα απο thanasis
Από την άλλη, διαφωνώ με Arioch και Seduction καθώς βρισκόμαστε σε έναν χώρο στον οποίο κάποια σύμβολα ενέχουν κάποια σημασία, είτε τους αρέσει, είτε όχι. Για να γίνω πιο σαφής, ας κάνω μια ερώτηση: σε μια συνεστίαση του χώρου βλέπετε ένα υποτακτικό άτομο, το οποίο φέρει κολλάρο και θέλετε να το προσεγγίσετε. Τι κάνετε;
Προσωπικά δεν σέβομαι ούτε τη βέρα, ούτε το κολάρο (εκτός τον σε απόλυτο βαθμό σεβασμό μου όταν πρόκειται για θηλυκό φίλου), σέβομαι όμως, και εκτιμώ τη στάση της, τη γυναίκα που τα τιμά και τα υποστηρίζει είτε ως θεσμό, είτε, ακόμα καλύτερα, ως ουσία.

Οταν θέλω να προσεγγίσω με ερωτικό ενδιαφέρον μια γυναίκα, δεν με απασχολεί αν είναι ελεύθερη, λογοδοσμένη, αρραβωνιασμένη, παντρεμένη, κολαρομένη, μαντρωμένη κλπ.

Φυσικά δεν θα ζητήσω την άδεια από κανένα για να πάω να της μιλήσω, και αν θελήσω να τη φλερτάρω θα το κάνω, ασχέτως βέρας, κολάρου ή ότι άλλο. Με αρχή ότι σεβόμαστε πρώτα την γυναίκα ως άνθρωπο και στη συνέχεια τη θηλυκή της υπόσταση, θα το κάνω με ευγένεια και ευπρέπεια. Αν η απάντηση της είναι, "ανήκω", "είμαι αλλού" κλπ κλπ κλπ θα αποχωρήσω με αξιοπρέπεια και σεβασμό στα λόγια της. Αν μου πει "για να μου μιλήσεις, πρέπει να πάρεις άδεια από τον Κ μου, τον Αφέντη μου, τον συνοδό μου κλπ, θα χαμογελάσω και θα φύγω. Τόσο απλά.

Μια γυναίκα ουσιαστικά Κυριαρχημένη, δεν έχει ούτε αυτή, (ούτε ο Κ της), κανένα πρόβλημα ακόμα και αν βρεθεί σε ένα χώρο "γυμνή με ανοιχτά τα πόδια και γραμμένο στο κούτελο της, ελάτε να μου την πέσετε". Δεν χρειάζεται κανένα κολάρο για να προστατευτεί από don juan, players ή πέφτουλες και στην αντίθετη περίπτωση κανένα κολάρο με όσες αλυσίδες και αν έχει περάσει ο Κ της σε αυτό δεν μπορεί να την κρατήσει εκεί, αν δεν αισθάνεται ότι ανήκει.




Μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με βέρα ή κολάρο και να φύγεις από το χώρο μαζί της ή έχοντας το τηλέφωνο της (το αληθινό) όπως και μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με ελεύθερα τα δάχτυλα, τον λαιμό, ακόμα και το μυαλό της και να σου κόψει κάθε δεύτερη κουβέντα, και μόνο με μια ματιά της.