............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Συναίνεση

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 31/08/2007

Συναίνεση? Φυσικά και απαραίτητη. Αλλά προσδιορίζεται? Μπορεί να πηγάζει από συζήτηση πριν την όποια πράξη και αυτό να προσεγγίζει την πραγματικότητα κατά την διάρκεια της? Προσδιορίζεται ή μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ειδικά από πριν το μέγεθος του πόνου? Το εύρος του εξευτελισμού?... Η συνεύρεση δυο ανθρώπων που αναζητούν την ηδονή δεν είναι διαδικασία "βάλε μου μισό κιλό" - 600gr, να το αφήσω?", ούτε μπορεί να αποτελεί προsession συμβολαιογραφική πράξη, έξω βέβαια από κάποιες απαραίτητες γενικές αναφορές στα γούστα.

Οταν υπάρχει η αρχική συναίνεση, για κάποιους ορίζεται ως "χημεία", όλα βγαίνουν στην διάρκεια. Χωρίς να χρειάζονται πολλά λόγια. Κάποιες φορές ένα και μόνο βλέμμα αρκεί. Ο/η υποτακτικός-κη ποτέ δεν γνωρίζει από πριν τα όρια του-της, όση εμπειρία και να έχει. Πολλά πράγματα που μπορεί να αποτελούσαν σφραγισμένες πόρτες και απαγορευμένοι προορισμοί στην εμπειρία τους με κάποιους κυρίαρχους, με κάποιους άλλους μπορεί να γίνουν δρόμοι χωρίς εμπόδια και αγαπημένα ταξίδια.

Απαραίτητη η συναίνεση, ναι σε κάποια αρχική συζήτηση, αλλά όλα ορίζονται από τον Κυρίαρχο. (Βέβαια απύθμενη η συζήτηση περί "κυρίαρχων" και ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου