............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έχουν οι Κυρίαρχοι ανασφάλειες;


Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 15/11/2007

Έχουν ανασφάλειες οι Κυρίαρχοι/ες μέσα σε μία BDSM σχέση;

Ο ήλιος ανατέλει από τη δύση?

Είτε είναι ανασφάλειες καθαρά της υπόστασής Τους ως Κυρίαρχοι στη σχέση (δηλαδή ανασφάλειες που δεν θα τις είχαν σε μια vanilla)

Το αίσθημα της ανασφάλειας δεν πρέπει να διαχωρίζεται απο το είδος της σχέσης! Η γνώμη είναι ότι κάτι τέτοιο είναι λάθος. Κάποιος που είναι ανασφαλής, είναι no mater what! Kαι βέβαια κυρίαρχος δεν ειναι αυτός που "μπορεί" να κρύψει τις πολλές ανασφαλειες και τα πολλά κομπλεξ του επειδή βρήκε κάποια που δηλώνει sub ή slave και έχει μηδενική αυτοεκτίμηση και σκέψη και κρίση κουκουτσιού!

Kάποιοι επιλέγουν να δρουν/συστήνονται/"φέρονται" ως Κυρίαρχοι ακριβώς επειδή είναι τρομερά ανασφαλείς στις vanilla σχέσεις. Η κοινή vanilla παρτενέρ δεν θα δεχτεί τον απόλυτο έλεγχο που θα του καθησυχάσει τις ανασφάλειες. Η sub όμως θα "ανεχτεί" όλα όσα της κάνει (βάσει του πώς σκέφτεται εκείνος) και έχει βαφτίσει "Κυριαρχία", καθησυχάζοντας και επιβεβαιωνοντάς τον έτσι.

Θεωρώ επίσης λάθος ότι το αρσενικό αλλάζει τρόπους σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του, και είναι άλλος σε μια vanilla σχέση και άλλος σε μια bdsm σχέση.

Επιπλέον είναι χαζό να υπάρχει οριοθέτηση στην κυριαρχική νοοτροπία και στάση μόνο στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων! Κάποιος που είναι κυρίαρχος στον χαρακτήρα του και στον εσωτερικό του κόσμο, είναι παντού το ίδιο. Στον ερωτικό του σύντροφο, στις προσωπικές του σχέσεις, στην επαγγελματικη του σταδιοδρομία - καριέρα, στον τρόπο που οδηγάει, περπατάει, κάθεται, κινείται.... σε όλη την αύρα του

Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον ως κυρίαρχο που το βράδυ "γαμάει και δέρνει" (όπως πολύ εύκολα έχει γραφτεί από κάποιους εδώ μέσα) κάποια κακόμοιρη και το πρωί τρέμει το αφεντικό του αν αργοπορήσει 5 λεπτά ή οι παλμοί του εκτοξεύονται στους 120 όταν κάποιος μεθυσμένος φορτηγαντζής με φαρδιες πλάτες τους την πεί για την οδηγική τους συμπεριφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου