............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Καλώς ήρθατε στο φανταστικό κόσμο των παραμυθιών

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 09/05/2010

Είναι προφανές ότι στο χώρο του BDSM, πολλοί και πολλές έχουν μπερδέψει τους όρους και τα νοήματα. Σκλάβα, δουλικό… Χμ. Τρίχες κατσαρές στο 99,999% των περιπτώσεων είτε ο όρος χρησιμοποιείται από Kυρίαρχο είτε από υποτακτική.

Η πραγματικότητα είναι και ωμή και σκληρή. Όποιος πιστεύει ότι έχει στην κατοχή του σκλάβα, αντικείμενο ανά πάσα στιγμή έτοιμο προς κάθε χρήση και λοιπές παπαριές, ας δοκιμάσει να διατάξει τη «σκλάβα» του που έχει μια υψηλή επαγγελματική θέση στελέχους να πηγαίνει στη τουαλέτα να τον χύνει την ώρα που η εταιρία της έχει σοβαρά meeting ή να ορίσει στη «σκλάβα» του που είναι μητέρα ανήλικου παιδιού να τον επισκέπτεται στην κατοικία του την ώρα που πρέπει να μαγειρεύει για το παιδί της ή την ώρα που πρέπει να το πάρει από το σχολείο και θα εισπράξει το όχι του Μεταξά. Ας αναρωτηθούν πως θα έπρατταν στις ίδιες περιπτώσεις και όσες δεσποινίδες και κυρίες επιλέγουν με τόση ευκολία το status slave στο προφίλ τους.

Kαι ναι υπάρχουν περιπτώσεις υποτακτικών που το μόνο που τις καβλώνει είναι να φερθεί ο Κ τους με μόνο γνώμονα την κάβλα του και να αδιαφορήσει πλήρως για αυτές και σε επίπεδο πόνου και εξευτελισμού κλπ , (ω τι σκλάβα!) αλλά ας διαταχτούν το επόμενο πρωί να μη πάνε να ανοίξουν το μαγαζί τους ή να μη πάνε στη δουλειά τους για να παίρνουν πίπες, να γαμιούνται, να ταπεινώνονται ή να μαστιγώνονται και θα διαπιστωθεί άμεσα που αλλά και πόσο εύκολα πάει περίπατο και η σκλαβιά και η δουλικότητα.

Για να έχει κάποιος σκλάβα ή για να είναι κάποια σκλάβα, και αυτό να βιώνεται και όχι να φαντασιώνεται, πρέπει να μιλάμε μόνο για σχέση 24/7 και ο Κ να έχει στην απόλυτη ευθύνη του την υ και να της παρέχει διαμονή, σίτιση, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ κλπ κλπ και το κυριότερο η σκλάβα να έχει την ευχέρεια αλλά και τα εχέγγυα να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή, αλλιώς στο πέρασμα του χρόνου η υ θα είναι σκλάβα της Κατάστασης και όχι του Κυρίαρχου.


"Η υποτακτική κάνει ΟΤΙ τη διατάξει ο Κύριος της"

Μύθος! Αν εξαιρέσουμε τα κοριτσάκια με μυαλό κουκούτσι και τις γυναίκες που ο αυτοσεβασμός τους είναι κάτω του 0, οι υπόλοιπες που είναι μορφωμένες, μυαλωμένες, δυναμικές και κυρίως ζωντανές, στη πληθώρα των περιπτώσεων, δίνουν στον Κ αυτό που αυτές επιθυμούν και θέλουν. Ας νομίζουν και οι ίδιες το αντίθετο. Σε πλάνη βρίσκονται. Στην ουσία είναι ακριβώς η σειρά τους με κάποιες παραχωρήσεις που είναι πρόθυμες να κάνουν για να ενισχύσουν τη λίμπιντο τους και για να ευχαριστήσουν τον Κ τους ή στην καλύτερη των περιπτώσεων όσα οι Κ είναι ικανοί να βγάλουν, να γεννήσουν και να ενισχύσουν σε αυτές. Ναι μεν οι υ ποτέ δεν γνωρίζουν από πριν τα όρια τους, όση εμπειρία και να έχουν, πολλά πράγματα που μπορεί να αποτελούσαν σφραγισμένες πόρτες και απαγορευμένοι προορισμοί στην εμπειρία τους με κάποιους Κ, με κάποιους άλλους μπορεί να γίνουν δρόμοι χωρίς εμπόδια και αγαπημένα ταξίδια, όλα όμως σταματούν στη λεπτή κόκκινη γραμμή που έχει η κάθε μια τους. Και ναι, ανάλογα τον Κ αυτή η λεπτή κόκκινη γραμμή αλλάζει, μεταβάλλεται, μετατοπίζεται, εκτοπίζεται, μετασχηματίζεται λίγο ή πολύ… αλλά επίσης ποτέ δεν εκμηδενίζεται ή εξαλείφεται.

Το ίδιο συμβαίνει και στις υ που επιθυμούν διακαώς και έχουν ανάγκη τον έλεγχο από τον Κ, ακόμα και στο σημείο καθορισμού της κατάστασης και της τελευταίας τρίχας της κεφαλής τους, Και αυτές έχουν την λεπτή κόκκινη γραμμή τους. Μπορεί να μη γνωρίζουν ποιά είναι, αλλά την έχουν.

Ας μη γελιόμαστε και ας μην κοροϊδευόμαστε, στο βάθος και στην καρδιά του θέματος οι περισσότεροι Κ και οι περισσότερες υ αντίστοιχα, παραμυθιάζονται ότι ελέγχουν - κυριαρχούν ή ελέγχονται - κυριαρχούνται πλήρως. Μπούρδες!

Και ναι υπάρχουν Κ που έβαλαν τις υ τους να κάνουν πολύ εξτρήμ (?) πράγματα και υπάρχουν υ που ξεπέρασαν κατά πολύ (?) τον εαυτό τους για τον Κ τους. So what? Yπάρχουν πλείστα όσα ανάλογα παραδείγματα στους vanilla. Aς αναρωτηθούμε πόσους vanilla γνωρίζουμε που έχουν ταξιδέψει σε σχέσεις με εντελώς σπασμένα φρένα. Είναι πολλοί και πολλές. Ας μη προκαλούμε τρικυμία στο ποτήρι βασιζόμενοι σε ταμπέλες που δημιούργησαν κάποιοι και στη ποικιλία επιλογών status που δημιουργήθηκαν για να ευχαριστηθούν άπαντες.

Και ας μην μωρολογούμε τόσο αβίαστα χρησιμοποιώντας ένθεν και ένθεν, εκφράσεις όπως σκλάβα, δουλικό, αντικείμενο κλπ! Ολοι οι άνθρωποι ψάχνουν να περάσουν, να χαρίσουν, να εισπράξουν, να δημιουργήσουν στιγμές με ιδιότητες που προσφέρουν ευχαρίστηση στις αισθήσεις τους σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες τους και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς σεβασμό και πλήρη, σαφή και σε βάθος αντίληψη που παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς γνώσης, διάκρισης και συσχετισμού δεδομένων στο ταίρι ή σύντροφο, είτε περιστασιακό, είτε ευκαιριακό, είτε μόνιμο.

Τόσο ο Κ, όσο και η υ, αποτελούν τίτλο και αξίωμα καταμερισμένο και ευδιάκριτο μεν καθόλου εύκολο δε και δεν νοείται να το κατέχουν Κ που δεν σέβονται την υ τους, όπως υ που δεν έχουν προσωπικότητα και ατομική υπόσταση.

Έχουν χαθεί τόσο πολύ τα αυγά και τα πασχάλια εδώ μέσα πoυ αρκετά από τα νέα μέλη που μπαίνουν για να πληροφορηθούν το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο, τα status master και slave να επιλέγεται με περίσσια ελαφρότητα (αυτό έχει οδηγήσει αρκετές δεσποινίδες και κυρίες που είναι υποτακτικές να δηλώνουν vanilla και αρκετούς K με αξιόλογη γραφή να αποχωρήσουν ή να συμμετέχουν σπάνια) αλλά και να γράφονται ως πραγματικότητα και να παρουσιάζονται ως μοναδικές αλήθειες κοτσανολογίες μεγίστου βαθμού.

Ας με συμπαθούν οι μεγάλοι Πατριάρχες που διακονούν τα ιερά βιβλία του ενός, μοναδικού, αληθινού, γνήσιου και απόλυτου BDSM και οι χειροτονημένες τους, αλλά δηλώνω άθεος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου