............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Fake "slave" - Fake "master"

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 09/09/2010

Fake "slave"

Kαλός ορισμός, ελλιπής* αλλά καλός. Πάνω σε αυτό θα παρουσίασω μια εικόνα, σενάριο ή ιστορία αν προτιμάτε. (Οποιαδήποτε σχέση με ανάλογες καταστάσεις ή πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική)

Η "σκλαβα" μένει στην επαρχία, ο Αφέντης της στην Αθήνα. Η "σκλάβα" είναι παντρεμένη, όχι βέβαια με τον αφέντη της, με άλλον. Ναι με vanilla. Κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί η "σκλάβα", στα όσα δίδει στον ορισμό της η tender, ή έστω σε μια απαιτούμενη για να δικαιολογεί την ιδιότητα της, διαθεσιμότητα 24/7, δεν παίζει κανένα ρόλο για τη "σκλάβα". Οοοοχι! Δεν λαμβάνει υπόψη της ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο ο Αφέντης της, όταν αυτή, η "σκλάβα", πρέπει να μεγειρέψει στον άντρα της, να του σιδερώσει πουκάμισα και παντελόνια, έστω και αν όταν το κάνε,ι μουρμουρίζει τα "άχρηστε", "μου έχεις φάει τη ζωή μου", "ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε παντρεύτηκα", "δεν άκουγα η ρουφιάνα τη μάνα μου που μου το έλεγε" κλπ ή όταν πρέπει να τον συνοδέψει σε βαπτίσια, γάμους και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις. Και σε πληθώρα άλλων περιπτώσεων φυσικά. Δεν καταλαβαίνει ότι από τη στιγμή που τα πρέπει της, ορίζονται από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον αφέντη της, δεν μπορεί να είναι σκλάβα...
ΟΟΟΟΧΙ, το αρνείται δυναμικά. Σθεναρά. Πολλές φορές κακιασμένα.

Μπήκε στο φόρουμ, επέλεξε το status female slave, γράφει και τοποθετείται, ενίοτε, ως σκλάβα, υπακούει και τον Αφέντη της όταν μιλάνε στο τηλ και στο msn, (όχι όταν θέλει ο Αφέντης της, όταν μπορεί η "σκλάβα") και στις σπάνιες συνευρέσεις τους, αλλά κατά τα άλλα δηλώνει** σκλάβα!!!

Τι υποκρισία και τι λυπηρή προσπάθεια γεμίσματος της κενότητας της!!! Και πόσο τραγικά μακριά από την πληρότητα!!! Θλιβερό.



Eπιπλέον, όταν αυτή δεν είναι σε Μ/s πλαίσιο, εξακολουθεί να δηλώνει "σκλάβα". Σε κάποιο νήμα, ο MasterJp πολύ σωστά είχε γράψει, "ΔΕΝ υπάρχει σκλάβα χωρίς Αφέντη", αλλά αυτά, μπροστά στην ανάγκη της να δηλώσει slave, την αφήνουν παγερά αδιάφορη. Την αφήνουν; (Moναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα..)

"Ολα τα παραπάνω εξασθενούν τα μάλα, αν η υ ΔΕΝ μπορεί να τα παρέχει, όντας σε πλήρη διαθεσιμότητα 24/7

**Μπορεί στη χώρα μας να κυβερνά το "ότι δηλώσεις είσαι", στο BDSM όμως δεν έχει καμία μα καμία αξία.
Ομοίως μπορεί στο φόρουμ, να επιλέγεται το τάδε ή το δείνα status, αλλά...

..................................................................................................

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 11/09/2010

Fake "master"

Απορώ επίσης, γιατί κανείς δεν έχει θίξει, τον/τους Κ που βρίσκονται σε γάμο και είναι σύζυγοι.

Αυτοί είναι στο απυρόβλητο; Λόγω status; (!)

Aς συνεχίσω τις εικόνες, σενάρια ή ιστορίες αν προτιμάτε. (Οποιαδήποτε σχέση με ανάλογες καταστάσεις ή πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική)

Ο Κ είναι παντρεμένος, όχι βέβαια με τη σκλάβα του, με άλλη. Ναι με vanilla. Ο Κ έχει απαγορεύσει στην υ του, να τον παίρνει τηλ, να του στέλνει μνμ κλπ. Τη γυναίκα του βλέπετε δεν την έχει κυριαρχήσει. Οτι τον χρειάζεται, η υ, θα του στέλνει e-mail. Ooooχι στο κανονικό του. Στο άλλο, το Κυριαρχικό. Οταν βγαίνει από το σπίτι του, όταν η γυναίκα του κάνει μπάνιο, έχει πάει να πάρει τα παιδιά από το φροντιστήριο, βρίσκεται στο κομμωτήριο κλπ, ο Κ κάνει παίρνει τηλ την υ του. Κυριαρχικά βεβαίως - βεβαίως. Η υ έχει ενημερωθεί ότι ο Κ της βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης και τον παίρνει τηλ. Ακολουθεί η Κυριαρχικο-υποτακτική συνομιλία:

-Kύριέ μου;
-Γειά σου μικρή μου. Πως είσαι;
-Kύριέ μου, συνέβη κάτι. Εχω ανάγκη τη παρουσία σας. Τη συμβουλή σας και την αγκαλιά σας.
-Οχι τώρα μικρή (Κυριαρχικό ύφος. Ανασήκωμα φρυδιών, ίσιωμα πλάτης κλπ). Τώρα πηγαίνω (δλδ με έστειλε να πάω) στο μανάβη. Πρέπει να αγοράσω κρεμύδι...
-Μα Κύριε μου, γνωρίζετε καλά πως δεν θα σας ενοχλούσα αν δεν ήταν ανάγκη
-Είπα όχι τώρα μικρή. (Κυριαρχικό ύφος. Αλλαγή τόνου φωνής κλπ) Θέλεις να σε τιμωρήσω;
-Mα..
-Συνεχίζεις!!! Θα επιληφθώ της τιμωρίας σου αργότερα. Τώρα έχω άλλου είδους προβλήματα. Τι άλλο μου είπε να πάρω; Σέλινο ή μαιντανό; (Σκέφτεται: Nα την πάρω τώρα τηλ να τη ρωτήσω; Θα φωνάζει.. Μα ποιός την ακούει αν γυρίσω σπίτι χωρίς τα σωστά ψώνια! Θα την πάρω τηλ. Τι σόι Κυρίαρχος είμαι γαμώ τη καταδίκη μου)
-Κλείσε μικρή.
-Μα...
-Τι λένε σκύλα;
-Mάλιστα Κύριε
Κυρίαρχος χαμογελάει. Το γέλιο κόβεται όταν ακούει τη φωνή της γυναίκας του στο τηλ; "Aγάπη μου" σέλινο σου είπα να πάρεις. 1 κιλό. Σε φύλλα, όχι σελινόριζο . Χοιρινό με σέλινο θα μαγειρέψω. Το ξέχασες; Eίναι το αγαπημένο της μαμάς. Aντε μη καθυστερείς. Και σου είπα και ένα μεγάλο κρεμμύδι και ένα μικρό λεμόνι

Κυρίαρχος κλείνει το τηλ. Κατευθυνόμενος προς το μανάβικο στέλνει sms στην υ του. Δεν θα με χύσεις σήμερα. Το βράδι θα κοιμηθείς στο πάτωμα. Σύντομα δέχεται sms "Μάλιστα Κύριε. Οπως επιθυμείτε".
Κυρίαρχος χαμογελά πάλι. Κυρίαρχος συνεχίζει την Κυριαρχική του σκέψη. Πςςςς. Είμαι και ο πρώτος. Είμαι μέλος του greekbdsmcommunity, το στάτους μου γράφει Master και το nick μου επίσης Master γράφει. (Μη τυχόν και δεν το προσέξει κανείς! Είμαι Master εγώ) Εστειλα τη τιμωρία στη σκλάβα, όταν κοιμηθεί η γυναίκα μου, θα μπώ και θα postαρω άλλο ένα μεγαλούργημα... Τι ωραία που είναι να είσαι Κυρίαρχος τελικά...

Η κατάληξη ίδια
Τι υποκρισία και τι λυπηρή προσπάθεια γεμίσματος της κενότητας του!!! Και πόσο τραγικά μακριά από την πληρότητα!!! Θλιβερό

19 σχόλια:

  1. “Απορώ επίσης, γιατί κανείς δεν έχει θίξει, τον/τους Κ που βρίσκονται σε γάμο και είναι σύζυγοι."


    Και να ήταν μόνο αυτοί...Υπάρχουν και υποτιθέμενοι Κ που προσπαθούν να δείξουν την κυριαρχικότητά τους και δεν είναι ούτε καν παντρεμένοι κι ούτε καν Κ. Τυχαίες περιπτώσεις που έχουν περάσει από το greekbdsmcommunity χωρίς να φωτογραφίζεται κάποιος ή κάποιοι.

    Λέει κάποιος “Master”: Εγ'ω δεν δίνω σημασία στις ταμπέλες, είμαι 100% αρσενικό ή αρσενικό απλά. Και φοράω την ετικέτα Master γιατί πρέπει να έχω ένα status σε αυτό το χώρο. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    Πώς το ανακάλυψες ότι είσαι 100% αρσενικό? Όλοι οι άλλοι, δλδ, δεν είναι? Μήπως ο τίτλος του Μaster χρειάζεται πολύ περισσότερα στοιχεία από μία τέτοια δήλωση? Στοιχεία που πρέπει να τα έχει ο “Master”? Να κρίνεται και να συγκρίνεται καθημερινώς γι' αυτά, από το να θέτει εξαρχής τον εαυτό του στο απυρόβλητο στις πρώτες κουβέντες και να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αυτό που λέει?


    Ο “Ανασφαλής Master”:Θα μαθαίνω με ποιόν μιλάς και τι λες. Δεν θα έχεις φίλους ή εγώ θα σου λέω ποιούς θα κάνεις φίλους. Σου απαγορεύω να μετέχεις, να μπαίνεις σε site του χώρου ώστε σου αποκόπτω οριστικά την επαφή σου με το χώρο ειδικά όταν έχεις δηλώσει νέος στο χώρο έτσι ώστε να μην έχεις σημεία σύγκρισης ή ταύτισης. Κατά συνέπεια ακρωτηριάζω την ανάγκη σου στο να μάθεις να αναζητήσεις ανάμεσα σε πολλά. Ο λόγος. Να μην φτάσεις να με ρωτάς πράγματα που δεν τα ξέρω, Να μην ζητάς πράγματα που δεν έχω να σου δώσω, να μην μπαίνω σε διαδικασία να σου αναλύω πράγματα που δεν ξέρω κι εγώ καλά καλά.


    Ο “Master blindfold”:Σου κλείνω τα μάτια (σου απαγορεύω να googlάρεις) , σου απαγορεύω να αναζητάς πράγματα που πιθανώς εκφράζουν κι εσένα ή θες να δοκιμάσεις γιατί εγώ δεν τα παραδέχομαι. Άρα ό,τι δεν παραδέχομαι εγώ δεν ισχύει.Πράγμα που σημαίνει ότι αν εσύ θέλεις να έχεις μια γενική άποψη για να διαλέξεις το δικό σου μονοπάτι θα πρέπει να διαλέξεις τη γενική άποψη που έχω μόνο εγώ. Και πρόσεχε τι λέω. Σου απαγορεύω, γιατί δεν είμαι σε θέση να επιχειρηματολογήσω γιατί κάτι που διάβασες δεν είναι έτσι. Κι αν είμαι μπουρδολογώ. Δεν υπάρχει τεκμηρίωση, Ούτε δύναμη να σε εμπνεύσω. Απλά απαιτώ.


    Ο “απαιτητικός Master”: Έχω μόνο απαιτήσεις, ποτέ υποχρεώσεις.


    Ο “εγωιστής Master”: Ξεκινάει να μιλάει για το εγώ του και καταλήγει στο εγώ του. Συνήθως μιλάει για άσχετα πράγματα. Για τη δουλειά του, για το πόσο καλός είναι στη δουλειά του, ψάχνει να βρει συνάφειες και σχέσεις της όποιας δουλειάς του με το BDSM. Παράδειγμα 1 “O ψυχολόγος Master”: Εγώ μαθαίνω ψυχολογία στη δουλειά μου, άρα είμαι ο καλύτερος από όλους γιατί μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία σου. Συμπέρασμα: Όλοι οι ψυχολόγοι είναι καλοί Κυριαρχικοί. Οι τεχνικές, η γνώση, η απόδοση, το σύνολο, η εμπειρία στο αντικείμενο, η ικανότητα να εμπνέει τον άλλον δεν χρειάζονται.

    Παράδειγμα 2 “Ο αστυνομικός Master”: Εγώ είμαι αστυνομικός. Άρα κανένας δεν ξέρει να δένει με χειροπέδες καλύτερα από εμένα και όπως προείπαμε τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται, μάλλον.

    Παράδειγμα 3 Ο “Master εκπαιδευτής των εκπαιδευτών”: Αυτός έχει αναγάγει την εκπαίδευση σε επιστήμη σε επίπεδο ΑΕΙ. Όχι μόνο είναι εκπαιδευτής αλλά εκπαιδεύει και τους εκπαιδευτές που εκπαιδεύουν. Δηλαδή το απόλυτο. Πέρα από την ψυχολογία, την βαθιά γνώση και την τεχνική ο τύπος πρέπει να έχει το απόλυτο όσο αφορά στο BDSM. Απ' το πιο μικρό κλικ μέχρι τα πολυσύνθετα machines πολλαπλών χρήσεων για να σε εκπαιδεύσει ως παιδεύτρια εκπαιδευτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην παρούσα φάση αναγνωρίζεται ο εξής Master: Έχει άποψη για όλα, γνώση για όλα, γνώμη για όλα αλλά καμία τεχνική υποστήριξη. Συνήθως σου λέει “φέρτα παιχνίδια σου να παίξουμε, αν έχεις αλλιώς δεν χρειάζεται έχουμε μυαλό” αυτός δεν έχει ποτέ του. Άρα σε εκπαιδεύει πώς να χρησιμοποιείς κάτι όταν είσαι εκπαιδευτής (μια και είπαμε ότι εκπαιδεύει εκπαιδευτές εκπαιδευτών) μόνο στη θεωρία. Λάδι μπόλικο και τηγανίτα τίποτα.

    Ο “γενικόλος Master” με πλαστή ταυτότητα: Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να έχουμε μια εικόνα. Καλά κύριε Master αυτά που μας λες, αλλά εσύ πόθεν? Δεδομένου ότι κάποιοι πρέπει να γνωρίσουν πολλά πράγματα πέρα από το ένστικτό τους. Συνήθως αποφεύγει να λέει τη φράση “εγώ εκπαιδεύτηκα”. Αναφέρει πάντα “γνώρισα το χώρο”,γενικότητα. Αν του κάνεις εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ερωτήσεις, γυρίζει την κουβέντα γύρω γύρω χωρίς να απαντάει συγκεκριμένα και ουσιαστικά. Όταν μιλάει για τον εαυτό του συνήθως είναι αερολόγος. Ποτέ συγκεκριμένος, και πάντα αφήνει αναπόδεικτα στοιχεία που μόνο σε επίπεδο αερολογίας μπορούν να σταθούν. Δεδομένου του ότι αν συγκρίνουν τις απαντήσεις του τρία ή τέσσερα άτομα έχουν χοντρικά μια ιστορία που αλλάζει σε ζωτικά σημεία. Σημαντικά, όμως, για το ποιόν του.

    Ο “δημιουργός Master”: Αυτός που σκαρφίζεται ιστορίες. Ή υπερμεγενθύνει κάποιες αδιάφορες δίνοντας τους λογοτεχνική χροιά και μετά βάζει τις σκλάβες-sub-υποτακτικές που έχει γνωρίζει και διέπονται από ανασφάλεια να τις αναρτήσουν για να φτιάξει παρελθόν. Επεμβαίνοντας πολλές φορές και στο κείμενό τους για να μπορεί να τον φωτογραφίζει, αλλά και να γίνεται θελκτικός.

    Ο “πολυσυλλεκτικός Master”: Αυτός που έχει πολλές αλλά ποτέ του δεν τις διατηρεί. Αιτιολογία? Πάντα φταίνε οι άλλοι. Αυτός ποτέ.

    Ο “κομπλεξικός Master”: Αυτός που σώνει και ντε θέλει να γίνει Master ακόμα κι αν του δείξεις ότι δεν έχει τα στοιχεία που σε εμπνέουν. Προσπαθεί από την αρχή να σε εμπλέξει σε ένα παιχνίδι έχοντας τις απαιτήσεις ενός Master που λειτουργεί ήδη σε σχέση M/s και αν σε δει και δεν του κάνεις, απλά διατηρεί τις απαιτήσεις και αραιώνει τις εμφανίσεις. Άλλωστε μετά δεν τον ενδιαφέρει η ψυχολογία σου, σε τι επίπεδο είναι. Συνήθως οι συγκεκριμένοι Masters δηλώνουν players και εστιάζουν στην αιτιολογία “¨Ενήλικη ήσουν ήξερες τι αποφάσιζες”. Αλλά αυτό γίνεται κατόπιν και αφού έχουν δείξει διαφορετικό πρόσωπο στην αρχή (πριν το πρώτο ραντεβού) που πουλάνε φτηνά τον λιγούρικο εαυτό τους με την υπόσχεση M/s σχέσης.

    Ο “απλά συλλεκτικός Master”: Αυτός που σου λέει “κοίτα. Εγώ έχω 13-15-20.” Φαντάσου τώρα εσύ τι βαθμό πρωτοκόλλου πρέπει να έχεις για να ασχοληθεί μαζί σου όπως θα έπρεπε και στους σωστούς χρόνους.

    Ο “άσχετος Master”: Εκείνος που αποφεύγει να συζητάει για περιπατημένες πρακτικές ή διεθνή πρωτόκολλα. Γιατί δεν τα γνωρίζει και ούτε μπορεί να ενταχθεί σε αυτά λόγω ασχετοσύνης και αναφέρει ότι ο καθένας φτιάχνει τη δική του πρακτική. Η αλήθεια είναι ότι μία γενική πρακτική, την προσαρμόζουμε στη δική μας καθημερινότητα και δεν προβάλλουμε την δικιά μας καθημερινότητα επάνω σε μια σειρά πραγμάτων που έχουν γίνει διεθνώς αποδεκτά άσχετα με την καθημερινότητα, τις συνθήκες και τις ανάγκες του καθενός μας. Συνέπεια, τέτοια άτομα να ζητούν επίμονα να τους μιλάς στον πληθυντικό, γιατί εσύ έτσι δείχνεις το σεβασμό σου,αλλά εκείνοι δεν γνωρίζουν ότι πρέπει να κερδίζουν και να εμπνέουν σεβασμό από το να τον ζητάνε.

    Ο “κακόβουλος Master”: Αυτός που ποτέ δεν βρίσκει τίποτα καλό και για κανέναν άλλον Master ή Κυριαρχικό εκτός από τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο “looser Master”: Όταν τον απορρίψουν ως Master είτε γιατί δεν εμπνέει είτε γιατί δεν πείθει εκείνος προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του Μέντορα. Ας δώσουμε μια εικόνα. Μαζευτήκαμε στο σπίτι μου 5 φίλοι με τους φορητούς υπολογιστές μας για καφεδάκι και χαβαλέ. Κάποια νεοφερμένη στην παρέα μας έδωσε να διαβάσουμε τα logs από το msn της. Μας είπε ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και στο greekbdsmcommunity. Που άγουν και φέρουν το μαστεριλίκι τους εδώ κι εκεί. Θυμάμαι εκείνη την Κυριακή ρίξαμε πολύ γέλιο διαβάζοντας τα logs. Εγώ επειδή τυγχάνει να είμαι άνθρωπος που θέλω να επιβεβαιώνω κάποια πράγματα έψαξα και ζήτησα να μου δώσει την ευκαιρία να ελέγξω την αυθεντικότητα των logs. Πράγματι ήταν ένας τύπος ο οποίος ενώ έχει απορριφθεί καθολικώς ως Master προσπαθούσε να λειτουργήσει τάχα μου σαν Μέντορας αρκεί να του δώσει σημασία η φίλη μου. Όπως διάβασα προσπαθούσε έστω, και αφού η κοπέλα του έδωσε να κατανοήσει ότι έχει μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με κάποιον γιατί την εξίταρε και ήθελε να τον κάνει να τρέχει από πίσω της (!), εκείνος ο απίθανος looser τα προσπερνούσε όλα αυτά και της έλεγε “Εμείς δεν έχουμε τα δικά μας? Που είναι πάνω από όλους κι από όλα?”. Θυμάμαι ότι είχαμε γελάσει πολύ εκείνο το απόγευμα γιατί ήταν περιγραφικότατη στο να εξηγεί πράγματα. Μας διαβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν, πέρα και πάνω από όλα, πραγματικός. Του είχε μιλήσει και στο τηλ κάνα δυο φορές.

    Τέτοια καρναβάλια φιλοξενεί το ελληνικό BDSM σήμερα όσο αφορά το status Master ή Dom. Ανθρώπους που όχι μόνο είναι άσχετοι με το αντικείμενο αλλά δεν μπορούν να δημιουργήσουν, να διατηρήσουν και να αποδείξουν με την πορεία τους καμία M/s σχέση. Γιατί συνήθως λειτουργούν ως πτωματοφάγα όρνεα πάνω από ανθρώπους με χαμηλή αυτοεκτίμηση που δεν μπορούν να αντισταθούν στην ανάγκη τους να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους και σπεύδουν σαν τα πρόβατα, γιατί οποιαδήποτε υποτακτική φυσιογνωμία σίγουρα το πρώτο πράγμα που δεν στερείται είναι αυτοπεποίθησης και ανάγκης να υποταχθεί.

    To κείμενο δεν φωτογραφίζει κάποιον και οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και υπαρκτή...Δυστυχώς. Απλά εστιάζει στα σύνολα των fake Masters και στις ιδιορρυθμίες τους με στόχο να γίνονται γρήγορα αντιληπτοί από τους ανθρώπους που πρωτομπαίνουν στο δαιδαλώδες BDSM.

    Χαίρομαι που διάβασα αυτό το άρθρο σε blog και όχι σε κάποιο forum γιατί τα blogs διακρίνονται για την ελευθερία του λόγου σε αντίθεση με τα κατευθυνόμενα και λογοκριτικά φόρα και ελπίζω να συνέβαλα κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια. Αξιόλογη προσπάθεια και εύχομαι για την ανάλογη, αξιόλογη συνέχεια που τη θεωρώ δεδομένη.

    Φιλικά
    Rania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλες οι απόψεις σεβαστές. Αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι το δικαίωμα που έχει ο καθένας και η κάθε μια να τις εκφράζει. Είτε τις πιστεύει, είτε τις αναπαραγάγει ως παπαγαλάκι, είτε εξυπηρετεί σκοπούς ή ότι άλλο...

    Όπως και να έχει, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, έναν από τους βασικούς κανόνες στο διάβα της ζωής.

    "ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ και όχι οι πολλοί"

    Πρέπει να είμαστε σε θέση να κατανοούμε απλές και βασικές έννοιες. Αυτές που θεμελιώνουν και δομούν σωστά τις σκέψεις μας.

    ΕΙΔΙΚΟΣ ονομάζεται κάποιος που τον διέπει γνώση σε συνδυασμό με εμπειρία. Xωρίς ένα από τα δύο, κανένας και καμία δεν μπορεί να τοποθετείται ως ειδικός-ή.

    Εχει χορτάσει ο χώρος (μιας και εδώ αντικείμενο μας είναι το D/s και το Μ/s, από «ειδικούς» και «ειδικές» που θεωρούν ως γνώση τις πληροφορίες που αντλούν από το Google!!! Που η εμπειρία τους είναι από εντελώς ανύπαρκτη έως νηπιακή.

    Φρονώ πως οι άντρες και οι γυναίκες που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, καλό θα ήταν να ρωτούν για να μαθαίνουν, να περιμένουν τα χρόνια και τα βιώματα που θα τους προσδώσουν την απαραίτητη πείρα κλπ, παρά να τοποθετούνται κριτικά ή επικριτικά για θέματα που εκ των πραγμάτων αγνοούν ή γνωρίζουν ελάχιστα.

    *Rania, καλώς ήρθες στο Blog. Tα κείμενα που διαβάζεις εδώ, είναι δημοσιευμένα στο greekbdsmcommunity, στο μεγαλύτερο - καλύτερο και πληρέστερο Eλληνικό φόρουμ που υπάρχει για το BDSM.
    Αρα έχουν τύχει τη βάσανο της δημόσιας κριτικής και σχολιασμού από πολλά και διαφορετικά πρόσωπα που βρίσκονται ή πέρασαν από το χώρο.

    Αν και δημιουργός του Blog, δεν συμφωνώ με τη "λογική" κάποιοων blogς (αναφέρομαι για όλους τους χώρους) που αναρτούν ότι θέλουν, πολλά από αυτά δε, παραπληροφορούν σκόπιμα καταστρατηγώντας την έννοια της ελεύθερης έκφρασης που υποτίθεται πως πρεσβεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον BDSM χώρο φαντάζομαι ότι το "ειδικοί" είναι σχετικό. Και σίγουρα ελεύθερη άποψη σημαίνει το να κρίνουν όλοι. Κρίση έχουν όλοι. Σαφώς βέβαια οι ειδικοί, γι' αυτό λέγονται ειδικοί, για να μπορούν να ανταπεξέρχονται σε όλες τις κρίσεις. Ο ειδικός όμως είναι κάτι που χωράει πολύυυυυ μεγάλη κουβέντα. Πίστεψέ με, ότι οι ειδικοί εμφανίζονται το πολύ σε διαδικτυακά βήματα χωρίς να έχουν πάνω από 2-3 χρόνια. Τα υπόλοιπα προσπαθούν να τα φτιάξουν. Δεν τους ήξερε κανείς πριν. Και άγονται και φέρονται και αυτοί ως ειδικοί. Άρα, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τόσα πολλά για να κρίνουν.

    Τώρα όσο για τα παπαγαλάκια που λες, παπαγαλάκι θα μπορούσε να είναι και κάτι που εξυπηρετεί κάτι άλλο αναπαραγάγωντας τα ίδια θέματα. Κι αυτό μπορεί να εξυπηρετεί σκοπούς.

    Έχω δει ότι όντως τα κείμενα αυτά προϋπήρχαν. Έχω διαβάσει και τα σχόλια, και όντως είναι στο greekbdsmcommunity. Η γνώμη μου είναι λίγο διαφορετική για το συγκεκριμένο χώρο καθότι θεωρώ ότι είναι φοβερά λογοκριτικό, εκμεταλλευτικό και κατευθυνόμενο και δημιουργεί μεγάλη ζημιά στον χώρο, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος. Ενώ στα blogs αν υπάρχει ελεύθερος λόγος μπορούν να ειπωθούν τα πράγματα όπως είναι. Δεν εξυπηρετούν συμφέροντα γιατί κρίνονται πιο άμεσα από τους αναγνώστες.

    Τώρα όσο αφορά το googlάρισμα δεν θεωρώ ότι είναι απόλυτα κακό, γιατί από το googlάρισμα μπορείς να πέσεις σε πολλών ειδών απόψεις. Ας πούμε ότι αν googlάρεις κάτι θα σου βγάλει κάτι που έχει γραφτεί σε ένα blog, σε ένα παγκοσμίου εμβέλειας ηλεκτρονικό οργανισμό, ακόμα και στο forum που εσύ θεωρείς καλό να το διαβάζουμε. Το google τα βγάζει όλα. Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις τι σου κάνει και τι όχι. Για παράδειγμα. Αν εγώ διαβάσω κάτι στο forum που το βρήκα στο google για μένα έχει την ίδια βαρύτητα με κάτι που διαβάζω σε ένα blog ή σε ένα άλλο site, γιατί ουδείς παίρνει τα διαπιστευτήριά του στο forum όπως και στους άλλους ιστότοπους που ασχολούνται με ανάλογα θέματα.

    Η συνεχής παρακολούθηση και επαγρύπνηση όσο αφορά την αναζήτηση κι επίσης τα συγκρίσιμα δείγματα είναι αυτά που θα σου δώσουν την ελευθερία της επιλογής. Άλλωστε πρέπει να ακούσεις πολλά για να κρίνεις τι είναι σωστό. Πρέπει και ο καθένας να αναρτά τις πηγές του σε κάτι που λέει ή να αναρτά ότι είναι προσωπική του άποψη. Η γενικολογία και η έλλειψη πηγών είτε σε blog είναι είτε σε forum είναι το ίδιο ανώφελη. Πίστεψέ με.

    Όσο αφορά την ελεύθερη έκφραση στα blogs κρίνονται και αυτά από τους αναγνώστες τους. Τα προμοταρίσματα και οι διαφημίσεις, οι συνεχείς αναφορές είναι κι αυτά μέρη που εξυπηρετούν σκοπούς. Απλά στο χώρο των bloggers ό,τι δεν μπορείς να πεις εδώ το λες εκεί. Δεν κλείνουν ποτέ οι πόρτες. Και δεν φιμώνονται οι φωνές. Αυτή είναι η διαφορά. Και στο χώρο που λειτουργούμε το να ακούγονται όλες οι φωνές είναι σημαντικό, και οι απόψεις.

    Πίστεψέ με, έχω γνωρίσει πολλούς φερόμενους ως ειδικούς που λόγω συντεχνιακής κατάστασης αναρριχήθηκαν αλλά ποτέ δεν έπεισαν. Συνήθως αποφεύγουν να απαντούν ευθέως για πολλά πράγματα και λένε αερολογίες, κατευθύνοντας αλλού την κουβέντα, πράγμα που δείχνει ότι εξυπηρετούν συμφέροντα. Είτε γνωρίζουν είτε προσπαθούν να χτίσουν καριέρα. Δεν μου είπες.

    Τελικά υπάρχουν τέτοιοι Μαsters που ανέφερα? Ή fake είναι μόνο οι Masters με τα κρεμμυδάκια? Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου γιατί αυτό ήταν το κυρίως σχόλιό μου.

    Καλώς σας βρήκα.
    Φιλικά,
    Rania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα είναι απλά. Για όσους μπορούν να τα κατανοήσουν. (Οσοι-ες δεν μπορούν είναι φυσικό να τα βλέπουν ως σύνθετα και να μπλέκονται στη μάταιη προσπάθεια τους να τα ξεμπλέξουν. Αλλά και αυτοί-ες, με τον καιρό θα μάθουν. Συμβαίνει νομοτελειακά στους περισσότερους-ες που συνεχίζουν.)

    Στα γρήγορα κάποια περαιτέρω σχόλια:
    1. Aλίμονο να υποστηρίζει κάποιος ότι το greekbdsmcommunity έχει κάνει ζημιά στο χώρο!!! Αν δεν υπήρχε αυτό, το BDSM στην Ελλάδα, θα ήταν πολλλλλλλύ πίσω.

    2. Αναφέρεσαι σε 12 είδη fake ή bad Masters!!! Aναρωτιέμαι με ποιά και πόση ΕΜΠΕΙΡΙΑ έχεις φτάσει σε αυτά τα αποτελέσματα χαρακτηρισμών και κρίσης!!! Λες και έχεις γνωρίσει πολλές 10δες masters και μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τις συμπεριφορές τους! Θέλεις να μοιραστείς με τους αναγνώστες του blog τα χρόνια εμπειρίας σου στο χώρο; 1 χρόνο? 2 χρόνια?

    3. Να γκουγκλάρει κάποιος μόνος του για να ενημερωθεί για το BDSM χωρίς καθοδήγηση?!!! 23.800.000 αποτελέσματα βγάζει το google μόνο στη "λέξη" BDSM!!! 63.000.000 αποτελέσματα για τη λέξη Dominant και 18.300.000 για τη λέξη Submissive!!! Και υπάρχουν δεκάδες ακόμα λέξεις κλειδιά. Το BDSM είναι βίωμα, ΟΧΙ ίντερνετ. Οσοι-ες δεν το καταλαβαίνουν, καλή επιτυχία τους εύχομαι στο γκουγλάρισμα τους.

    4. Ελεύθερη άποψη όταν θέλουμε να διατηρήσουμε τη σοβαρότητα μας, είναι το να την εκφράζουν όλοι, ΟΧΙ να κρίνουν όλοι!!! Αποψη έχουν όλοι, σωστή κρίση μόνο οι ειδικοί. Αυτοί δλδ που κατέχουν ικανοποιητική γνώση και μεγάλη εμπειρία.

    5. Μου γράφεις συνέχεια, "πίστεψε με για το ένα, πίστεψε με για το άλλο..." ενώ ξέχασες να γράψεις προς τους αναγνώστες πως είσαι μόλις 24 ετών. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να έχει και να εκφράζει την άποψη του, αλλά δεν χρειάζομαι κανέναν νεαρό-ή για να πιστέψω ή όχι πράγματα που τα έχω ζήσει και τα ζω επανειλημμένα σε πάρα πολλές εκφάνσεις τους.

    6. Μόνο κάποιος σχετικός μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον ως άσχετο και εσύ το κάνεις ελαφρά τη καρδια!
    Θα σου γνωρίσω ένα περιστατικό. Το 1987 που πήραμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπάσκετ, είχε έρθει ο κομισάριος του NBA. Σε συνέντευξη του δήλωσε. "Βλέπω τον κόσμο να φωνάζει και να κρίνει τους διαιτητές! Απορώ πραγματικά , όταν ανάμεσα σε τόσους ομοσπονδιακούς προπονητές, υπάρχουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν καλά τη διαιτησία!!!"

    Καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παραπάνω ορίζουν fake Masters? Αν δεν απαντήσεις και για τέταρτη φορά θα καταοήσω ότι τα βλέπεις σύνθετα. Αυτά περί απλότητας. Θα εκτιμήσω την απάντησή σου.

    "1. Aλίμονο να υποστηρίζει κάποιος ότι το greekbdsmcommunity έχει κάνει ζημιά στο χώρο!!! Αν δεν υπήρχε αυτό, το BDSM στην Ελλάδα, θα ήταν πολλλλλλλύ πίσω."

    Αλίμονο κάποιος να υποστηρίζει το αντίθετο. Το ελληνικό BDSM υπήρχε και πριν από το community. Και θα συνεχίσει να υπάρχει. Απλά το community έδωσε άλλοθι σε πολλούς αμφιβόλου κύρους να φέρουν φανταστικές ιστορίες από το παρελθόν που δενμπορεί κανένας να τις πιστοποιήσει και να προσπαθήσουν να στήσουν καριέρα μέσα σε αυτό. Πέρα από αυτό υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη λογοκρισία του. Συνάμα την εκμετάλλευση ως προς τη διαχείριση έμψυχου υλικού στον ελληνικό BDSM χώρο. Από εκεί και πέρα δεν είναι απαραταίτητο να έχουμε την ίδια γνώμη και την ίδια άποψη. Ίσως κάποτε κάνω σχετικό θέμα πάνω σε αυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω με λόγια αλλά με ντοκουμέντα που μπαίνουν στη διάθεση των αναγνωστών και ο καθένας έχει μυαλό και θα αναλογιστεί.

    "2. Αναφέρεσαι σε 12 είδη fake ή bad Masters!!! Aναρωτιέμαι με ποιά και πόση ΕΜΠΕΙΡΙΑ έχεις φτάσει σε αυτά τα αποτελέσματα χαρακτηρισμών και κρίσης!!! Λες και έχεις γνωρίσει πολλές 10δες masters και μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τις συμπεριφορές τους! Θέλεις να μοιραστείς με τους αναγνώστες του blog τα χρόνια εμπειρίας σου στο χώρο; 1 χρόνο? 2 χρόνια?"

    Αναφέρομαι σε Masters που αυτά που γράφω τα έχουν πει. Μήπως θα ήταν λογικό κατ' εσέ να τους γνωρίσω κιόλας? Υπάρχουν ντοκουμέντα και για αυτό. Δεν ξύπνησα μια μέρα και άρχισα να φτιάχνω υποθέσεις για fake Masters. Τους άκουσα, τους διάβασα και κράτησα τα στολίδια τους. Σε περίπτωση που κυκλοφορούν πραγματικά ανάμεσά μας εσύ θα συμβούλευες ένα νέο στο χώρο να ασχοληθεί με κάποιους τέτοιους? Ή ομοίους που χρησιμοποιούν τέτοιες τεχνικές? Και σε περίπτωση οπυ δεν κυκλοφορούν μες στο χώρο έχοντας αυτά τα στοιχεία, χωρίς να ξέρεις τι μπορεί να έχει ο καθένας μες στο κεφάλι του, κρίνοντας μόνο από αυτά, εσύ πάλι θα συμβούλευες το ότι κάποιος τέτοιος δείχνει ως orignal Master? Θα συμβούλευες να ασχοληθεί κάποιος με κάποιον τέτοιο? Ή εσύ με την εμπειρία σου θεωρείς fake μόνο αυτόν με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο? Εδώ, λοιπόν, αναφέρονται περισσότερες υποθέσεις. Μια απλή ερώτηση κάνω, μην μπερδεύεσαι. Και ζητάω την άποψή σου. Θέλεις να την μοιραστείς μαζί μας?
    Και προς ενημέρωσή σου είμαι 1 χρόνο στο χώρο, μιας και θέλεις να το μοιραστούμε με τους αναγνώστες, με αρκετά πλούσια δράση. Όχι υποθετική και σε επίπεδο κουβέντας. Γιατί άλλωστε υπάρχουν και φωτογραφίες γι' αυτό το λόγο που το αποδεικνύουν. Τα λόγια μπορεί να τα αμφισβητήσουν. Τα 'εργα λίγο δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "4. Ελεύθερη άποψη όταν θέλουμε να διατηρήσουμε τη σοβαρότητα μας, είναι το να την εκφράζουν όλοι, ΟΧΙ να κρίνουν όλοι!!! Αποψη έχουν όλοι, σωστή κρίση μόνο οι ειδικοί. Αυτοί δλδ που κατέχουν ικανοποιητική γνώση και μεγάλη εμπειρία."

    Ελεύθερη άποψη έχουν όλοι και την εκφράζουν όλοι. Όπως και κρίση. Εάν μου αποδείξεις ότι υπάρχουν πολλοί ειδικοί στο BDSM οι οποίοι πέρα από τη δική τους προσωπική κατάθεση για το άτομό τους την επιβεβαιώνει κι άλλος ένας, όχι σαν ιδότητα αλλά ως επιβεβαίωση, θα το δεχτώ. Είναι πολύ λίγοι αυτοί. Σε αντίθεση με μερικά μανιτάρια που ξεφυτρώνουν και μόνο και μόνο κατά δική τπυς δήλωση φέρουν εμπειρία από το παρελθόν. Παράδειγμα: Χ πολλά φερόμενος Master 40 ετών έχει εμπειρία 20ετή στο χώρο. Διαδικτυακή μόλις 2 χρόνια. Δηλαδή αποφάσισε κάποια στιγμή να τον γνωρίσουν και οι άλλοι. Ουδείς άλλος τον γνώριζε πριν από τα 2 χρόνια. Ήρθε σαν αλεξιπτωτιστής από το πουθενά. Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έχει εμπειρία αλλά ούτε και το υιοθετώ εύκολα. Θα του αφήσω το χρόνο να μου το αποδείξει με τις πράξεις και τα λεγόμενά του. Άλλωστε στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Χωρίς να συνεπάγεται ότι αυτό που δηλώνεις είναι πραγματικό. Κι εγώ θα μπορούσα να σου πω ότι έχω 1 χρόνο διαδικτυακή παρουσία κι άλλα 5 απ' έξω από το διαδίκτυο. Θα βόλευε πάρα πολύ.Ή μήπως δεν υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν? Γιατί καλά, ρε αδερφέ, δεν σε ξέραμε στο διαδίκτυο αλλά δεν κινιόσουν σε χώρους της εκτός διαδικτυακής έκφρασης εναλλακτικού ερωτισμού? Το μόνο που έχεις να καταθέσεις είναι προσωπικές εμπειρίες? Αυτές μόνο εσύ μπορείς να τις επιβεβαιώσεις.

    "5. Μου γράφεις συνέχεια, "πίστεψε με για το ένα, πίστεψε με για το άλλο..." ενώ ξέχασες να γράψεις προς τους αναγνώστες πως είσαι μόλις 24 ετών. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να έχει και να εκφράζει την άποψη του, αλλά δεν χρειάζομαι κανέναν νεαρό-ή για να πιστέψω ή όχι πράγματα που τα έχω ζήσει και τα ζω επανειλημμένα σε πάρα πολλές εκφάνσεις τους."

    Σου γράφω πίστεψέ με για μην μπαίνω στη διαδικασία κάθε φορά που λέω κάτι να το αποδεικνύω με ντοκουμέντα. Γιατί δεν θεωρώ ότι κάποιος αερολογεί.Ή τουλάχιστον εγώ δεν θέλω να είμαι μέσα σε αυτούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο νεαρό της ηλικίας μου δεν υπάρχουν πραγματικές εμπειρίες που επιβεβαιώνουν τα όσα λέω. Μην κολλάς στις ηλικίες. Είναι καλύτερο να κρινόμαστε και να κολλάμε στα χειροπιαστά. Στα αυταπόδεικτα και όχι στα υποθετικά. Σε κάτι που αποδεικνύεται με πράξεις δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Εκτός αν εσύ από τους μικρότερούς σου δέχεσαι μόνο να τους λες και όχι να τους ακούς. Ή θεωρείς ότι χρειάζεται να παραγκωνίζεις την όποια ηλικία τους χωρίς να τη λαμβάνεις υπόψιν σου και α την αναλύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "6. Μόνο κάποιος σχετικός μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον ως άσχετο και εσύ το κάνεις ελαφρά τη καρδια!
    Θα σου γνωρίσω ένα περιστατικό. Το 1987 που πήραμε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπάσκετ, είχε έρθει ο κομισάριος του NBA. Σε συνέντευξη του δήλωσε. "Βλέπω τον κόσμο να φωνάζει και να κρίνει τους διαιτητές! Απορώ πραγματικά , όταν ανάμεσα σε τόσους ομοσπονδιακούς προπονητές, υπάρχουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν καλά τη διαιτησία!!!""

    Ο κομισάριος του NBA δεν ήταν κατά δική του ομολογία κομισάριος. Υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα που έλεγχε την αξία του και υποστήριζε τη θέση του αυτή. Έμπρακτα και σε πραγματικό επίπεδο. Με τους Masters δεν συμβαίνει το ίδιο. Στη μία περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει ένα σύστημα δομημένο που πιστοποιεί κάποιον. Στην άλλη περίπτωση δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, ο καθένας δύναται να αυτοχαρακτηριστεί, να αυτοβαφτιστεί και να μιλάει ως σχετικός. Εάν βρεις Master με πιστοποίηση επίσημη θα χαρώ πολύ να μου τον συστήσεις.

    Γι' αυτό, λοιπόν, για να μην απλώνουμε το θέμα θα καταλήξω στην εξής ερώτηση. Οι παραπάνω ιδιότητες που ανέφερα για κάποιον-ους είτε είναι υπαρκτές είτε ανύπαρκτες (αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, αποδεικνύεται εύκολα) κατ' εσέ αποδεικνύουν έναν fake Master ή όχι? Θα συνέστηνες σε κάποιον νέο στο χώρο να ασχοληθεί με κάποιον τέτοιο? Την εμπειρία σου ζητάω για τέταρτη φορά. Κι επειδή όπως λες εσύ τα πράγματα είναι απλά τα παραπάνω που έγραψα, για μην ξεφεύγουμε από το θέμα, ορίζουν ή όχι έναν fakε Master?

    Φιλικά
    Rania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6 μέρες μετά εγώ που δεν είμαι ειδική να κρίνω την εμπειρία των άλλων, κατά δική σου ομολογία, δεν έχω πάρει απάντηση αν οι παραπάνω κατηγορίες ανθρώπων ορίζουν έναν fake Master ή όχι.

    Σαφώς έχω την απάντηση που θέλω. Απλά θα ήθελα να την πιστοποιήσω με έναν συνομιλητή που είναι παλιός και σίγουρα δεν έχει την ηλικία τη δική μου αλλά θεωρητικά πρέπει να έχει εμπειρία ζωής.

    Ωστόσο κατά καιρούς έχει ανεβάσει νήματα με τροφή για σκέψη στους νέους του χώρου. Και σαν νέα του χώρου μπήκα στη διαδικασία να το συζητήσω ξεκάθαρα μαζί του, βάζοντας την απλή ερώτηση: Οι παραπάνω 12 κατηγορίες είτε είναι αληθινές είτε όχι (αυτό δεν έχει σημασία, τις παίρνουμε ως σημείο αναφοράς) ορίζουν το μοντέλο ενός ή και περισσοτέρων fake Masters κατά τη δική σου εκτίμηση?
    Μία πολύ απλή ερώτηση που η απάντηση είναι ναι ή όχι. Τόσο απλά. Βέβαια αν μπεις κι εσύ στη διαδικασία να μας πεις ποιές κατηγορίες είναι αυτές θα με κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενη. Άλλωστε είναι μια καλή ευκαιρία μέσα από τέτοιου είδους κουβέντες να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι.

    6 μέρες μετά δεν έχω πάρει μια τόσο απλή απάντηση. Βέβαια θεωρώ ότι θέλεις το χρόνο σου για να το ερευνήσεις και να το ψάξεις, αλλά μου έχει μείνει και αυτή η εικόνα ότι διαβάζεις διαγώνια τα κείμενα. Και αναρωτιέμαι πολλές φορές πόσο τα κατανοείς ή αν πραγματικά ο στόχος μου δεν ήταν να διασταυρώσω άποψη αλλά να αποκτήσω γνώση η διαγώνια ανάγνωση δεν θα βοηθούσε.

    Βλέπεις το μενού για την τροφή της σκέψης σε εμάς τους νέους που έχουμε άσβεστη πείνα για γνώσεις περιλαμβάνει 2 διαγώνιες, μία κάθετη και μία οριζόντια ανάγνωση.

    Και ανακεφαλαιώνω για να μη χανόμαστε στη μετάφραση: Γνωρίζοντας ότι το παράδειγμα με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο μπορεί να είναι υποθετικό ή πραγματικό αναρτώ 12 κατηγορίες υποθετικές ή πραγματικές (πραγματικές γιατί έχω ντοκουμέντα) ανθρώπων που άγονται και φέρονται στο χώρο ως Masters με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας. Πρόσεχε δεν γράφω την κρίση μου σαν ειδικός. Απλή καταγραφή γεγονότων κάνω. Και ζητάω τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κρίση. Να τους κρίνεις εσύ ως Master. Ως αυτό που αντιπροσωπεύεις βασιζόμενος στα χρόνια, στην εμπειρία και στη γνώση σου. Είναι ή όχι fake Masters οι 12 κατηγορίες? Και σε τι διαφέρουν από τον Master με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο?

    Όπως λέει και κάποιος γνωστός μου: Τα πράγματα είναι απλά. Σε μία απλή ερώτηση κολλάει μόνο μία απλή απάντηση.
    Σ' ευχαριστώ για τη φιλοξενία και θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την όποια απάντησή σου εκ των προτέρων.

    Φιλικά,
    Rania

    Y.Γ.: Αν δεν θες να μου απαντήσεις γράψε έτσι απλά "Δεν απαντώ". Απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενδιαφέρουσα ερώτηση...θα ήταν πολυ χρίσιμη η απάντηση σου σε αυτό το ερώτημα...
    Αναμένουμε λοιπόν...


    P.S. Την καλημέρα μου και καλή σου συνέχεια στο νέο σου αυτο ξεκίνημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον χρόνο μου τον καθορίζω εγώ, που και πως θα τον διανέμω. Το να γράφεις πως δήθεν χρειάζομαι μέρες για να απαντήσω, δείχνει την ανωριμότητα σου για ακόμα μια φορά.

    Ας δούμε κάποια που έγραψες:
    "Rania είπε
    ...Τυχαίες περιπτώσεις που έχουν περάσει από το greekbdsmcommunity"

    Σε θεωρώ εντελώς αναρμόδια για να γνωρίζεις τι περιπτώσεις έχουν περάσει από το greekbdsmcommunity, σε ένα φόρουμ που ήσουν μέλος, ελάχιστους μόνο μήνες!!!

    "Rania είπε:
    Τέτοια καρναβάλια φιλοξενεί το ελληνικό BDSM σήμερα όσο αφορά το status Master ή Dom"

    Kατά δήλωση σου σε αυτό το blog, ασχολείσαι μόλις 1 χρόνο με τον χώρο. Και σε αυτό το πολύ μικρό διάστημα, πιστεύεις πως είσαι σε θέση να κρίνεις, να επικρίνεις και να κατηγοριοποιείς τους ανθρώπους του BDSM;

    "Rania είπε:
    Απλά το community έδωσε άλλοθι σε πολλούς..."

    Πάλι το ίδιο λάθος. Κρίνεις κάτι το οποίο ούτε καν πρόλαβες να γνωρίσεις.

    Αυτό το blog δεν είναι για να καταθέτει ο καθένας την πικρία του, αλλά για ουσιαστική συζήτηση στα θέματα του χώρου. Κατάλαβε το.

    Οσο για το κεντρικό ερώτημα σου, γράφεις:
    "Rania είπε:
    Αναφέρομαι σε Masters που αυτά που γράφω τα έχουν πει"

    Kαι πάλι στα 24 σου και με ένα χρόνο στο χώρο, σε θεωρώ εντελώς άπειρη για να μπορείς να γνωρίζεις ή να καταλάβεις ακόμα και logs από Masters που διαβάζεις.

    Ενα παράδειγμα για να καταλάβουν οι αναγνώστες:
    Στο greekbdsmcommunity, έχει κατατεθεί εμπειρία από αναμφισβήτητα Κυρίαρχο, που έκανε τον υποτακτικό σε συνομιλίες του με μια Mistress για συγκεκριμένο σκοπό και στόχο.

    Οποιος διάβαζε τα logs θα έβγαζε το συμπέρασμα πως ο εν λόγω είναι ένας σκλάβος! Πόσο μακριά όμως είναι αυτό από την πραγματικότητα!!!

    Aλλο παράδειγμα. Ημουν αυτόπτης μάρτυρας σε Κυριαρχικό που μίλαγε στο msn, ταυτόχρονα σε πάνω από 10 females. Κάποιες τον έκλεισαν γιατί αργούσε να τους απαντήσει, κρίνοντας τον ως μη ετοιμόλογο!!!

    Άν συζητούσες με μια από αυτές, θα στον κατέκριναν. Και; Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα φαινόμενα.

    Επαναλαμβάνω, οι ειδικοί κρίνουν και όχι οι πολλοί. Θέλεις να το καταλάβεις καλώς, δεν θέλεις, πάλι καλώς.

    "Rania είπε:
    Ο κομισάριος του NBA δεν ήταν κατά δική του ομολογία κομισάριος. Υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα που έλεγχε την αξία του και υποστήριζε τη θέση του αυτή. Έμπρακτα και σε πραγματικό επίπεδο"

    Δεν απορώ που δεν καταλαβαίνεις πως και οι ομοσπονδιακοί προπονητές που έκρινε ο κομισάριος, είχαν πίσω τους ένα ολόκληρο σύστημα που έλεγχε την αξία τους. Παρ' όλα αυτά, δεν γνώριζαν τόσα ώστε να έχουν ικανή κρίση. Πόσο μάλλον οι θεατές!

    Και πιστεύεις πως γνωρίζεις εσύ;

    Οι fake masters, όπως και οι Μasters αποδεικνύονται από την καθημερινότητα τους, σε δεκάδες τομείς της ζωής τους. Aν για οποιοδήποτε από τα παραδείγματα σου, γνωρίζεις επί χρόνια την διαδρομή κάποιου και έχεις συλλέξει τόσα στοιχεία ώστε να υποστηρίζουν την κρίση (?) σου, να το συζητήσουμε.

    Το κατά δήλωση σου, "έχω ντοκουμέντα" μόνο ως ελαφρότητα μπορώ να το εκλάβω, όταν τα δικαστήρια, τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΜΟΔΙΑ, αυτοί που είναι ΕΙΔΙΚΟΙ, καταδικάζουν πρωτόδικα ανθρώπους οι οποίοι κρίνονται αθώοι στο εφετείο!

    Η ζωή, καθώς μεγαλώνεις, θα στο διδάξει και αυτό.

    Σ' ευχαριστώ Kamra για τις ευχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σήμερα έφυγε απ αυτόν τον κόσμο ο Dolmance.

    Rania, είσαι ΠΟΛΥ νέα στο φόρουμ για να προλάβεις και αυτόν και άλλες ξεχωριστές πένες.

    Σου παραθέτω όμως, για την μνήμη του, μια χαρακτηριστική του φράση, που συμφωνώ απόλυτα.

    Εύχομαι τουλάχιστον να σε προβληματίσει:

    "Λησμονήθηκε ότι σε μια εθελοντική συνομάδωση η χειρότερη αδικία είναι η επιβολή της ισότητας μεταξύ ανίσων".

    Αιωνία σου η μνήμη, Αιμίλιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηρθε σήμερα στο mail μου, από την Rania το παρακάτω "κείμενο" με την κατηγορία ότι κλειδώθηκαν τα σχόλια!!!

    To παραθέτω αυτούσιο χωρίς κανένα σχολιασμό. Δεν αξίξει ούτε καν τον κόπο. "Eίναι ανώφελο να ανάβεις κερί για να δει ο τυφλός".
    Στην κρίση του κάθε αναγνώστη λοιπόν.

    Rania είπε:
    "Αγαπητέ μου Seduction το ότι εσύ χρειάζεσαι χρόνια και χρόνια για να καταλάβεις κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι κι εγώ άλλα τόσα. Ναι μέσα σε κάποιους μήνες κατάλαβα πολλά είτε σ' αρέσει είτε όχι.

    Δεν είναι αυτό το κεντρικό μου ερώτημα αλλά αυτό που σου έχω παραθέσει επανειλημμένως και δεν έχεις απαντήσει ακόμα:
    "Απλή καταγραφή γεγονότων κάνω. Και ζητάω τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κρίση. Να τους κρίνεις εσύ ως Master. Ως αυτό που αντιπροσωπεύεις βασιζόμενος στα χρόνια, στην εμπειρία και στη γνώση σου. Είναι ή όχι fake Masters οι 12 κατηγορίες? Και σε τι διαφέρουν από τον Master με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο?"

    Για ακόμη μία φορά κάνεις το ίδιο πράγμα. Προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου. Σε πληροφορώ ότι καταλαβαίνω όλα όσα μου λέει κάποιος γι' αυτό και μπορώ να κρίνω αν είναι Master ή "master". Επίσης καταλαβαίνω γενικά αυτά που μου λένε και αν δεν τα καταλαβαίνω ρωτάω αντίθετα με κάποιους άλλους που πιστεύουν ότι λόγω ηλικίας τα ξέρουν όλα. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι δεν καταλαβαίνω να σου πω κάτι που μου είπε κάποιος μεγαλύτερός σου: "Ηλίθιος δεν είναι ο ηλίθιος αλλά αυτός που ακολουθεί τον ηλίθιο" και κατάλαβε ότι θέλεις ή ότι μπορείς.

    και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν της έκατσε να τον στραπονάρει κιόλας? Ήσουν παρόν στη συγκεκριμένη ιστορία μέχρι που τέλειωσε???? Φτηνά κόλπα για κάποιον που θέλει να λέγεται Κυρίαρχος.

    Είσαι σίγουρος??

    Φιλικά
    Rania

    P.S. Φυσικά δεν σχολίασα όλα όσα έγραψες γιατί δεν άξιζε καν τον κόπο."

    Mια μόνο απάντηση από μένα Rania.
    Ημουν απόλυτα βέβαιος πως δεν θα καταλάβεις λέξη από την πρόταση του Dolmance. Το επιβεβαίωσες με τον πιο τρανό τρόπο.

    Υ.Γ. Επαναλαμβάνω, αυτό το blog είναι τόπος συζήτησης. Οχι τόπος κατάθεσης της πικρίας του καθενός, όχι τόπος που με αναίδεια θα συμμετέχουν οι αναγνώστες, όχι τόπος που θα εξυπηρετεί έχθρες, ίριδες, αντιπάθειες και λοιπές φαιδρές νοοτροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν σου έστειλα το mail δεν μπορούσα να δημοσιεύσω σχόλιο. Μου έλεγε ότι μόνο μέλη μπορούν να δημοσιεύσουν. Αλλιώς τι λόγος υπήρχε να μην το δημοσιεύσω μόνη μου???
    Δεν είναι αυτούσιο το mail. Παρέλειψες τα κομμάτια που έχεις γράψει εσύ και που παρέθεσα.Φυσικά όπως το μετέφερες δεν βγαίνει νόημα. Αυτούσιο είναι έτσι:

    "Σε θεωρώ εντελώς αναρμόδια για να γνωρίζεις τι περιπτώσεις έχουν περάσει από το greekbdsmcommunity, σε ένα φόρουμ που ήσουν μέλος, ελάχιστους μόνο μήνες!!!"

    Αγαπητέ μου Seduction το ότι εσύ χρειάζεσαι χρόνια και χρόνια για να καταλάβεις κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι χρειάζομαι κι εγώ άλλα τόσα. Ναι μέσα σε κάποιους μήνες κατάλαβα πολλά είτε σ' αρέσει είτε όχι.

    "Οσο για το κεντρικό ερώτημα σου, γράφεις:
    "Rania είπε:
    Αναφέρομαι σε Masters που αυτά που γράφω τα έχουν πει""

    Δεν είναι αυτό το κεντρικό μου ερώτημα αλλά αυτό που σου έχω παραθέσει επανειλημμένως και δεν έχεις απαντήσει ακόμα:
    "Απλή καταγραφή γεγονότων κάνω. Και ζητάω τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κρίση. Να τους κρίνεις εσύ ως Master. Ως αυτό που αντιπροσωπεύεις βασιζόμενος στα χρόνια, στην εμπειρία και στη γνώση σου. Είναι ή όχι fake Masters οι 12 κατηγορίες? Και σε τι διαφέρουν από τον Master με τα κρεμμυδάκια και το σέλινο?"

    "Kαι πάλι στα 24 σου και με ένα χρόνο στο χώρο, σε θεωρώ εντελώς άπειρη για να μπορείς να γνωρίζεις ή να καταλάβεις ακόμα και logs από Masters που διαβάζεις."

    Για ακόμη μία φορά κάνεις το ίδιο πράγμα. Προσβάλλεις τη νοημοσύνη μου. Σε πληροφορώ ότι καταλαβαίνω όλα όσα μου λέει κάποιος γι' αυτό και μπορώ να κρίνω αν είναι Master ή "master". Επίσης καταλαβαίνω γενικά αυτά που μου λένε και αν δεν τα καταλαβαίνω ρωτάω αντίθετα με κάποιους άλλους που πιστεύουν ότι λόγω ηλικίας τα ξέρουν όλα. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι δεν καταλαβαίνω να σου πω κάτι που μου είπε κάποιος μεγαλύτερός σου: "Ηλίθιος δεν είναι ο ηλίθιος αλλά αυτός που ακολουθεί τον ηλίθιο" και κατάλαβε ότι θέλεις ή ότι μπορείς.

    "Στο greekbdsmcommunity, έχει κατατεθεί εμπειρία από αναμφισβήτητα Κυρίαρχο, που έκανε τον υποτακτικό σε συνομιλίες του με μια Mistress για συγκεκριμένο σκοπό και στόχο."

    και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν της έκατσε να τον στραπονάρει κιόλας? Ήσουν παρόν στη συγκεκριμένη ιστορία μέχρι που τέλειωσε???? Φτηνά κόλπα για κάποιον που θέλει να λέγεται Κυρίαρχος.

    "Aν για οποιοδήποτε από τα παραδείγματα σου, γνωρίζεις επί χρόνια την διαδρομή κάποιου και έχεις συλλέξει τόσα στοιχεία ώστε να υποστηρίζουν την κρίση (?) σου, να το συζητήσουμε."

    Είσαι σίγουρος??

    Φιλικά
    Rania

    P.S. Φυσικά δεν σχολίασα όλα όσα έγραψες γιατί δεν άξιζε καν τον κόπο.

    Κατάλαβα πάρα πολύ καλά αυτό που είπε ο αξιότιμος (για κάποιους) Dolmance (δεν τον γνώριζα προσωπικά άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον άνθρωπο, τα συλλυπητήρια μου στους δικούς του ανθρώπους μόνο μπορώ να πω).
    Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες αυτό που σου είπα.

    Συμφωνώ ότι το blog δεν είναι τόπος κατάθεσης πικρίας ή οτιδήποτε άλλο αλλά σου έχω κάνει μια ερώτηση πάνω στο θέμα που αναλύεις και δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα. Δεν πήγα εγώ τη συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και ούτε έθιξα την εμπειρία, την ηλικία ή τη νοημοσύνη κανενός. Γίνεσαι απρόσεχτος Seduction και αυτό δεν είναι προσόν για κάποιον που δηλώνει Master.
    Περιμένω την απάντησή σου στο ερώτημά μου:
    Κατά τη δική γνώμη, κρίση και με βάση τη δική σου πολύχρονη (κατ' ομολογία σου) πείρα, και με την εμπειρία των 45 χρόνων σου οι 12 κατηγορίες που ανέφερα (υπαρκτές ή μη) υποδεικνύουν έναν fake Master ναι ή όχι? Θα συμβούλευες κάποιον άπειρο να ασχοληθεί με κάποιον τέτοιον ναι ή όχι???
    Και σου ξαναλέω αν δεν θέλεις να μου απαντήσεις πες μου απλά "Δεν απαντώ".

    Φιλικά (και σ' ευχαριστώ που δημοσίευσες το σχόλιο)
    Rania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν καταλαβαίνω την υπογραφή σου "φιλικά" όταν γράφεις με τόση αναίδεια σε ένα τόπο που φιλοξενεί τις απόψεις σου!

    Εγραψα ξεκάθαρα:
    "Eίναι ανώφελο να ανάβεις κερί για να δει ο τυφλός".

    Μην το συνεχίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρακολουθώντας τη συζήτηση από την "κλειδαρότρυπα" του chat, καθώς και τα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης, ομολογώ ότι προβληματίστηκα, και τελικά κατέληξα στα εξής:
    Θεωρώ ότι ο Seduction έχει απαντήσει, και με το παραπάνω, στη φοβερή αυτή ερώτηση...
    Επίσης, τελείως θεωρητικά μιλώντας, πιστεύω ότι η απάντηση σε μία ερώτηση κάθε είδους, δεν είναι υποχρεωτικά "ναι" ή "όχι". Αν ο θέτων την ερώτηση δεν αντιλαμβάνεται το εκάστοτε "ναι" ή "όχι" που απορρέει από την (γραπτή) απάντηση του συνομιλητή του, τότε δεν έχει παρά να ξαναδιαβάσει τα γραφόμενά του.
    Αν δε ο θέτων την ερώτηση είναι και φιλοξενούμενος στο χώρο του συνομιλητή, οφείλει να σέβεται αυτή τη φιλοξενία, και όχι να την καταχράται, απαντώντας αγενώς.
    Για να μην κατηγορηθώ λοιπόν ότι γράφω για να γράφω, και κρίνω χωρίς να προτείνω, η θεωρητική αυτή προσέγγιση, θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στην προκειμενη περίπτωση. Πιστεύω ότι οι "ρόλοι" και οι "δράσεις" είναι σαφείς για τους έχοντες νοημοσύνη.
    Να σημειώσω επίσης, ότι δε δύναμαι να απαντήσω μονολεκτικά σε ενδεχόμενες ερωτήσεις και σχολιασμούς του συγκεκριμένου σχολίου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξαιρετική τοποθέτηση Seduction για τους παντρεμένους/σε σχέση συμβαλόμενους μιάς καρικατούρας M/s ή D/s σχέσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σ ευχαριστω μικρη για το σχολιο σου

    Χαιρομαι που επιασες το νοημα του κειμενου μου, μα περισσοτερο το οτι φαινεται να αντιμετωπιζεις τις σχεσεις Κ/υ με σοβαροτητα

    Keep walling

    ΑπάντησηΔιαγραφή