............................................. "Οταν θέλεις να έχεις κάτι που ποτέ πριν δεν είχες, πρέπει να κάνεις κάτι που ποτέ πριν δεν έκανες" .............................................

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

H διαδρομή μια vanilla (Mέρος 6ο -TEΛΟΣ)



Ξύπνησα αργά το μεσημέρι. Εφτιαξα καφέ μόνος. Στο κινητό μου υπήρχε ένα sms της. Μια μόνο λέξη. “Συγνώμη”

Χαμογέλασα. Πικρά αυτή τη φορά. Η μικρή ήταν καλή και τη γούσταρα πολύ, αλλά…

Τέσσερεις ημέρες μετά, γυρνώντας από τη δουλειά, τη βρήκα έξω από το σπίτι.

Με κοιτούσε καθώς την πλησίαζα, αλλά μόλις έφτασα κοντά της κατέβασε το κεφάλι

-Γεια σας, ψιθύρισε. Ισα που την άκουσα.
-Είσαι καλά μικρή;
-Μάλιστα, δλδ, όχι δεν είμαι καλά Κύριε
-Παρακάτω

Ναι, ήθελα να την πάρω στην αγκαλιά μου, ναι, ήθελα να την γευτώ, ωστόσο αυτή η μικρή δεν αποτελούσε παιχνίδι μου. Την προόριζα για σκλάβα μου. Για μια ουσιαστική και βαθιά σχέση 24/7. Το να συνεχίζαμε και αργότερα να το βρίσκαμε πάλι μπροστά μας, δεν είχε κανένα νόημα. Όχι, δεν θα το προσπέρναγα. Η μικρή είχε κάνει λάθος και έπρεπε να το καταλάβει με τρόπο που θα την έκανε να μη το επαναλάβει.

Με κοίταξε. Ακόμα και σε αυτή τη θλιμμένο μορφή της, με πρησμένα τα μάτια της πλαισιωμένα με μαύρους κύκλους…, ήταν πολύ όμορφη.

-Πόσα συγνώμη να σας ζητήσω Κύριε; Πόσο πολύ να σας εκλιπαρήσω να με συγχωρήσετε;



Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Καληνύχτα ως fresh_blood... Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ως obeisant!! (Προσωπική εμπειρία)

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από την obeisant,στις 28/11/2010
Μέσα σε δύο μόλις μέρες κατάφερε να αλλάξει την ζωή μου.. Έγιναν όλα σε ταχύτητα αστραπής.. Νόμιζα σε κάποια στιγμή πως ήμουν θεατής του ίδιου μου του εαυτού!!

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή...

Σίγουρη για τον εαυτό μου, πως έχω κατασταλάξει στην ερωτική μου ταυτότητα και συνειδητοποιημένη για το ποια είμαι έκανα μια ήσυχη ζωή πιστεύοντας πως έχω βρει αυτό που ψάχνω στα μάτια ενός σκλάβου. Δέθηκα αρκετά μαζί του και δεν μετανιώνω για ότι ανταλλάξαμε..

Πεπεισμένη λοιπόν πως δεν ήθελα κάτι διαφορετικό (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα γιατί δεν έβλεπα τα σημάδια), άρχισα να διαβάζω μια ιστορία στο forum..

Στην αρχή απλώς μου κίνησε την περιέργεια, στο επόμενο μέρος με παρακίνησε να συνεχίσω να την ακολουθώ .Δήλωνα female top, το ζούσα καθημερινά με τον υποτακτικό μου και πίστευα πως αυτή είμαι. Παρόλα αυτά, έπιασα τον εαυτό μου να μπαίνει στη θέση της υποτακτικής!

Όσο τη διάβαζα τόσο πιο πολύ γινόμουν δική Του. Χωρίς να το ξέρει, είχε ρίξει τα δίχτυα του και εγώ κολυμπούσα τριγύρω τους.. Όσο πιο πολύ διάβαζα, τόσο πιο πολύ μεθούσα, τόσο πιο πολύ ζαλιζόμουν.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

H διαδρομή μια vanilla (Mέρος 5ο)




Πρόσθεσα σε όλο αυτό, τη πουτανιά της Καίτης, τη δίψα της μικρής και τη θέληση μου για να περάσουμε ξεχωριστά τη γιορτή της και η “αδελφή” της αφέθηκε εντελώς. Όλα τα κάστρα της ντροπής, των αναστολών και των όχι της, γκρεμίστηκαν τις επόμενες ώρες.

Η “αδελφή” της δεν ήταν καλή, αλλά έδειχνε θέρμη. Πνιγόταν αμέσως, αλλά δεν εγκατέλειπε. Είχε καβλώσει πολύ και συνέχιζε να γλύφει τον πούτσο μου με μανία. Στην αρχή έδειξε απροθυμία να κάνει το ίδιο στ’ αρχίδια μου αλλά ο τρόπος που οδήγησα το κεφάλι της εκεί, δεν της άφησε περιθώρια.

Ο κολλητός μου είχε πάει με το μωρό σε κάποιο δωμάτιο και τα εναπομείναντα δύο ζευγάρια έφυγαν, το ένα μάλλον με νεύρα και το άλλο μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην κατάσταση, αν και αρχικά φάνηκε να το θέλει. Ας είναι

Η Καίτη με την μικρή μου, έπαιζαν πλέον με τα παιχνίδια. Τις κάλεσα κοντά μου. Είναι απίστευτο πως μπορούν να κολλήσουν δυο παιδικές φίλες στον ερωτικό τομέα. Ενώ με την Καίτη ψιλοαντιδρούσε πριν αφεθεί στις έμπειρες κινήσεις της, με την μικρή έδεσε αμέσως. Καυτά φιλιά, αισθησιακά χάδια, παθιασμένο γλύψιμο σε όλο το σώμα, λαίμαργη χρήση των δονητών…, λες και ήταν ερωμένες χρόνια! Αυτή η αίσθηση εμπιστοσύνης και οικειότητας, τους δίνει μια σιγουριά και μια εξοικείωση που καταλήγει σε μια αξιοζήλευτη ελεύθερη έκφραση.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

H διαδρομή μια vanilla (Mέρος 4ο)

Συνέχεια από το "Η διαδρομή μιας vanilla (Mέρος 3ο)"


Γύρισα στο σπίτι. Η μικρή είχε ετοιμαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες μου. Ηταν πανέμορφη και καυτή. Θέλησα να την ξαναπάρω, αλλά υπήρχαν άλλα σχέδια σε προτεραιότητα.

-Είμαι έτοιμη Κύριε μου
-Όχι ακόμα. Στον τοίχο, με την πλάτη σε μένα. Κατέβασε τη φούστα σου
-Μάλιστα Κύριε

Πήγα και πήρα ένα paddle. Δερμάτινο. Την κάβλωνε πολύ να της κοκκινίζω τον κώλο. Της έριξα 20, δέκα σε κάθε κωλομέρι. Της έπιασα το μουνί, ήταν πολύ υγρή. Ομορφα. Πήρα ένα δονούμενο αυγό και το έχωσα στο μουνί της. Αναστέναξε από κάβλα. Εβαλα το ασύρματο τηλεκοντρόλ στη τσέπη μου και της είπα να ντυθεί. Υπάκουσε κοιτώντας με, με αυτό το σχεδόν ακαταμάχητο βλέμμα ευγνωμοσύνης.

Κατευθυνθήκαμε στο αυτοκίνητο. Δεν της είχα ευχηθεί ακόμα χρόνια πολλά. Μπορεί και να νόμιζε ότι το είχα ξεχάσει.




Βγήκα από το μπάνιο. Είχε αρχίσει να ντύνεται

-Δεν σου είπα να ντυθείς
-Νόμιζα ότι θα πάμε να φάμε
-Όταν σου πω εγώ θα πάμε
-Να ζητήσω μια χάρη;
-Όχι. Να έρθεις κοντά μου. Γδύσου

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

H διαδρομή μια vanilla (Mέρος 3ο)

Συνέχεια από το "Η διαδρομή μιας vanilla (Mέρος 2ο)"


Σηκώθηκα. Αυτή παρέμεινε στη θέση της. Ηταν διστακτική. Ηξερα το γιατί.

-Πάμε μικρή, σήκω.
-Αυτό, εδώ θα μείνει;
-Ποιο είναι το αυτό;
-To… εσώρουχο μου!
-Ναι, αφήσα tip για τον βοηθό, αυτό θα είναι το πουρμπουάρ για τον σερβιτόρο. Σήκω

Ηταν η πρώτη φορά που περπατούσε με το κεφάλι κάτω. Ακόμα και στη πασαρέλα της στο λιμάνι, δεν το κατέβασε έτσι. Δεν υπήρχε κάνενα δραματικό ποίημα εδώ, ούτε υπήρχε αδιέξοδο, αλλά ο σερβιτόρος, σαν από μηχανής θεός, ήρθε και βοήθησε με τον επαγγελματισμό του, λες και ήμασταν συνεννοημένοι!

-Με συγχωρείτε, κάτι ξεχάσατε.

Γύρισα ενώ η μικρή, στο άκουσμα του, πήγε να επιταχύνει το βήμα της. Την σταμάτησα πιάνοντας της το χέρι

-Ξέχασες το εσώρουχο σου μικρή
-….
-Ε, πήγαινε πάρτο λοιπόν

Αν έσκαγε τώρα, ο θόρυβος θα ακουγόταν σε όλο το νησί! Βγήκαμε έξω και μόλις έφτασε στο αμάξι, μου είπε με πολύ ύφος


-Δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο! -Δεν θα το φορέσεις;
-Πήγαινε με σε παρακαλώ στο ξενοδοχείο


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

H διαδρομή μια vanilla (Mέρος 2ο)

Συνέχεια από το Α' μέρος Η διαδρομή μιας vanilla..




Η ζώνη μου έπεσε δυνατά στους γλουτούς της, στη πλάτη της, στους απαγωγούς της… Μούγκρισε από κάβλα. Οσο δυνατά κι αν τη χτυπούσα το ίδιο λαίμαργα ρουφούσε το καβλί μου, όλο πιο βαθειά προσπαθούσε να τον πάρει στο στόμα της.

Σταμάτησα, πήγα και κάθισα στη πολυθρόνα. Εκείνη έμεινε εκεί, ακίνητη. Δεν θα έκανε τίποτα χωρίς εντολή μου. Αναψα τσιγάρο και την φώναξα κοντά μου. Με πλησίασε προχωρώντας στα 4 με αυτή την ξεχωριστή κάβλα στο πρόσωπο της που πρόσθετε τόσο, σε όλα αυτά που με έκαναν να τη θέλω.

-Στη διάθεση Σας, Κύριε μου

Την κοίταξα για λίγο
-Λάτρεψε τον γαμιόλα
-Μάλιστα Κύριε

Την άφησα να μου δείξει πόσο πουτάνα μου ήταν, με το να μου τον γλύψει όπως ήθελε και έκανε ότι της είχα μάθει και όσα της είχα βγάλει, για να με ικανοποιήσει. Όταν έσβυσα το τσιγάρο μου της γάμησα το στόμα δυνατά και γρήγορα, την έπνιγα, την έβαζα να γλύφει και να ρουφάει τα αρχίδια μου και μετά πάλι στο στόμα της, βαθειά. Mετά από ώρα την διέταξα να παίξει ταυτόχρονα με το μουνί της και οδήγησα το κεφάλι της στα πόδια μου.

Απαράμιλλο θέαμα…


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η διαδρομή μιας vanilla… (Προσωπική εμπειρία)


Part A.

Ήταν ένα από αυτά τα βράδια που είχα επικοινωνία με συνεργάτη μου από τη Ν.Υ. Πήγε βαρετά καλά αν και έκλεισα πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Η σκέψη μου ήταν στη μικρή. Γύρισα προς το μέρος της. Κοιμόταν γυμνή στο κρεβάτι. Το σεντόνι είχε πάρει μια θέση στο λεπτοκαμωμένο κορμί της, τέτοια που έκρυβε ελάχιστα και που αν ήμουν ζωγράφος, σίγουρα θα ήθελα να αποτυπώσω την εικόνα της στον καμβά. Το όμορφο πρόσωπο της σχεδόν καλυπτόταν από τα μαλλιά της, το βλέμμα μου στάθηκε στα σημάδια από τη ζώνη που διακρίνονταν αμυδρά στον δεξί απαγωγό της.

Τα είχα καταφέρει με τη μικρή, μετά από πολλά ευτράπελα. Χαμογέλασα. Τα είχε πάει καλά αν και για να βρει το σχήμα της, να το αποδεχτεί και τελικά να το αγαπήσει ως κάτι γνήσιο και αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας της υπόστασης, είχε αντιδράσει πολύ. Το πολέμησε σαν κάτι ξένο, τρόμαξε από το άγνωστο, το έβαλε στα πόδια, φέρθηκε σαν κακομαθημένο παιδί, κάποιες φορές και με αγένεια, φώναξε, έκλαψε… αλλά τελικά νικήθηκε.

«Το μισό δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που το κάνει ολόκληρο»

Η ιδιοσυστασία της γαλήνεψε με τον καιρό, αναγνωρίζοντας την υποτακτικότητα της ως εσωτερικό κομμάτι έκφρασης, δικαίωμα, αλλά και προνόμιο της θηλυκότητας της.
Ανακάλυψε με σταθερά ηδονικά βήματα ότι το να «ανήκει» την οδηγούσε μέσα από ένα απείρως ποθητό τρόπο, εκεί που δεν ήξερε, αλλά πραγματικά επιθυμούσε.


Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

The journey is what brings us happiness... not the destination.



"Δεν είναι ο προορισμός, αλλά η διαδρομή, που φέρνει την ευτυχία".


Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...
Κι αν πτωχική τη βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε...
Ετσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν"
Κ.ΚΑΒΑΦΗΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Fake "slave" - Fake "master"

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 09/09/2010

Fake "slave"

Kαλός ορισμός, ελλιπής* αλλά καλός. Πάνω σε αυτό θα παρουσίασω μια εικόνα, σενάριο ή ιστορία αν προτιμάτε. (Οποιαδήποτε σχέση με ανάλογες καταστάσεις ή πρόσωπα είναι εντελώς συμπτωματική)

Η "σκλαβα" μένει στην επαρχία, ο Αφέντης της στην Αθήνα. Η "σκλάβα" είναι παντρεμένη, όχι βέβαια με τον αφέντη της, με άλλον. Ναι με vanilla. Κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί η "σκλάβα", στα όσα δίδει στον ορισμό της η tender, ή έστω σε μια απαιτούμενη για να δικαιολογεί την ιδιότητα της, διαθεσιμότητα 24/7, δεν παίζει κανένα ρόλο για τη "σκλάβα". Οοοοχι! Δεν λαμβάνει υπόψη της ότι δεν έχει τον πλήρη έλεγχο ο Αφέντης της, όταν αυτή, η "σκλάβα", πρέπει να μεγειρέψει στον άντρα της, να του σιδερώσει πουκάμισα και παντελόνια, έστω και αν όταν το κάνε,ι μουρμουρίζει τα "άχρηστε", "μου έχεις φάει τη ζωή μου", "ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε παντρεύτηκα", "δεν άκουγα η ρουφιάνα τη μάνα μου που μου το έλεγε" κλπ ή όταν πρέπει να τον συνοδέψει σε βαπτίσια, γάμους και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις. Και σε πληθώρα άλλων περιπτώσεων φυσικά. Δεν καταλαβαίνει ότι από τη στιγμή που τα πρέπει της, ορίζονται από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον αφέντη της, δεν μπορεί να είναι σκλάβα...
ΟΟΟΟΧΙ, το αρνείται δυναμικά. Σθεναρά. Πολλές φορές κακιασμένα.

Μπήκε στο φόρουμ, επέλεξε το status female slave, γράφει και τοποθετείται, ενίοτε, ως σκλάβα, υπακούει και τον Αφέντη της όταν μιλάνε στο τηλ και στο msn, (όχι όταν θέλει ο Αφέντης της, όταν μπορεί η "σκλάβα") και στις σπάνιες συνευρέσεις τους, αλλά κατά τα άλλα δηλώνει** σκλάβα!!!

Τι υποκρισία και τι λυπηρή προσπάθεια γεμίσματος της κενότητας της!!! Και πόσο τραγικά μακριά από την πληρότητα!!! Θλιβερό.


Ο Πελαργός και το BDSM

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 28/09/2010

Τελικά τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε γυάλα; Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; - ερεθίσματα θα πάρουν ούτως ή άλλως. Η μάνα οφείλει να υιοθετεί συμπεριφορές που η ίδια ή οι παιδοψυχολόγοι θεωρούν πως είναι κατάλληλες για τη φυσιολογική του ανάπτυξη; Ποια είναι τα σωστά ερεθίσματα που πρέπει να λαμβάνει ένα παιδί για να βγει σωστό και υγιές; Κι αν οι επιστημονικές υποδείξεις ως προς το μεγάλωμα ενός παιδιού βρίσκουν αντίθετη τη μητέρα; Κι αν η μητέρα έχει επιλέξει να ζει ως σκλάβα κάποιου, τι θα κάνει; Θα φοράει μάσκα μέχρι την ενηλικίωση του παιδιού της; Ο τρόπος που εκφράζουν τον ερωτισμό τους οι γονείς είναι τελικά κάτι που πρέπει να κρύβεται από το παιδί; Ή είναι σωστό μόνο όταν το κάνουν ορθόδοξα ιεραποστολικά και λάθος όταν γίνεται με κολάρο και αλυσίδα;

Οταν η επιστήμη έχει φτάσει σε τόσο υψηλά στάδια μελέτης και ανάλυσης που είναι σε θέση να προτείνει ακόμα και τα κατάλληλα παιχνίδια, με απόσταση μηνών, για την σωστή διαμόρφωση της παιδικής κουλτούρας, πιστεύω πως οποιαδήποτε εικόνα που θα δώσουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες στο παιδί, χρειάζεται τεράστια προσοχή και πολύ ώριμη και ευαίσθητη σκέψη.

Lara Fabian - Je Suis Malade (greek subtitles)

Ομορφοι στίχοι, συγκλονιστική ερμηνεία (δείτε το ως το τέλος, ειδικά μετά το 3:55)

Αφιερωμένο σε όλα τα θηλυκά που πόνεσαν...

"Ο πόνος κάνει τους δυνατούς δυνατότερους και τους αδύναμους πιο αδύναμους".

Συναίνεση

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 26/08/2010

Συναίνεση. Είναι ξεκάθαρο σε όλους τι θα συμβεί εδώ, και αν δεν είναι κάνουμε διάλειμμα για να το ξεκαθαρίσουμε. Μπορείς να προσπαθήσεις να πείσεις, αλλά όχι να αναγκάσεις (εκτός και αν ο εξαναγκασμός είναι μέρος της συμφωνίας, και ακόμα και τότε πρέπει να ορίζεται καλά το εύρος αυτής της συμφωνίας). Η παραβίαση προκαθορισμένων ορίων μπορεί να γίνεται μόνο μετά από συνεννόηση – έστω και αν αυτή είναι η ανταλλαγή ενός βλέμματος ή λίγων λέξεων.

Πολύ λεπτή γραμμή και συζήτηση με τεράστιο εύρος ανάλυσης. Πολλές φορές έχω διαβάσει απόψεις του στυλ "αν υπάρχει συναίνεση και από τα δύο μέρη, είναι όλα επιτρεπτά". Κατά τη γνώμη μου είναι απόλυτα λάθος και η διατύπωση της πρότασης αλλά κυρίως η έννοια της. Μήπως δεν ήταν αμφίδρομη η συναίνεση του Μέιβες και του Μπράντες; Κοινή συναινέσει προχώρησαν, ο πρώτος να ακρωτηριάσει τα γεννητικά όργανα του δεύτερου και να τα φάνε από κοινού, με πλήρη συναίνεση του θύματος υπήρξε και ο κανιβαλισμός εν ζωή και στη συνέχεια (!) Να θυμίσω πως η όλη ιστορία ξεκίνησε με αγγελία στο ίντερνετ.

Και για να το προσγειώσω στη κοινή λογική, σε τι άραγε ωφελεί η συναίνεση από μια υ που είναι άτομο με μειωμένη διανοητική ανάπτυξη ή με μειωμένη αντιληπτική ικανότητα; Ποια αξία έχει η συναίνεση όταν αυτή προέρχεται από καταστάσεις όπως μεγάλη κόπωση, αυξημένη επίδραση ποτού, ανάγκη επιβεβαίωσης, ακόμα και σοβαρή έλλειψη χρόνου, που εκείνη τη στιγμή παρεμβάλουν στην ορθότητα της κρίσης της;


Σεξουαλική Επανάσταση

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 25/07/2010

Δεν θεωρώ ως κάτι δεδομένο την σεξουαλική επανάσταση του '60, προσωπικά δεν θα πρόσδιδα ποτέ τον όρο "επανάσταση", αλλά θα το ονόμαζα ως την εποχή που γνωστοποιήθηκε πιο ευρέως η εξέλιξη της σεξουαλικότητας των ανθρώπων, η οποία κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν σταμάτησε και ποτέ δεν θα σταματήσει την εξελικτική της πορεία..

Είναι βέβαιο πως αυτή η δημοσιοποίηση βοήθησε τα μάλα στο να αλλάξουν ή και να καταρριφτούν πιο γρήγορα ήθη που έως τότε φάνταζαν κραταιά.(Αναφέρομαι πάντα στο δυτικό κόσμο) Οι έφηβοι και οι έφηβες απολαμβάνουν πιο εύκολα και σε μικρότερη ηλικία την ηδονή μέσα από τη σεξουαλική δραστηριότητα, το σεξ πριν από το γάμο είναι σχεδόν καθολικό, γνωστοποιήθηκαν ευρύτεροι τρόποι αντισύλληψης, υπάρχει καλύτερη εκπαίδευση και άπειρη πληροφόρηση για το σεξ, ευκολότερη πρόσβαση σε μεθόδους προφύλαξης κλπ

Από την άλλη η ομοφυλοφιλία έπαψε να αντιμετωπίζεται ως ψυχική διαταραχή και οι σεξουαλικές πρακτικές και προτιμήσεις που είναι γνώριμες, τουλάχιστον ως έννοιες, στο ευρύ κοινό είναι σχεδόν αναρίθμητες και επίσης πολλά σεξουαλικά στερεότυπα έχουν εξαλειφτεί...

Η εξέλιξη από πολλούς βαπτίζεται εύκολα ως επανάσταση αλλά δεν είναι έτσι.


Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 25/07/2010

Με αφορμή ένα post παλιού μέλους του φόρουμ

Είμαι στο χώρο του BDSM σε on line κοινότητες από το '98. Πάντα άκουγα για κινδύνους και και πολλά άλλα ευτράπελα.
Έως τώρα δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι κακό σε γνωστό μου άτομο. (Δεν εννοώ το "μου είπε κάποιος, πως κάποιος έκανε αυτό") Πάντα συναντούσα βιαστικές επιλογές. Από εκεί ξεκινούσαν τα πάντα. Ο χώρος για κάποιον απερίσκεπτο είναι το ίδιο επικίνδυνος με ένα one night stant.
Ας μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Πάντα στα πρώτα μας βήματα κάνουμε λάθη. Το καλό είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε πολλές φορές. Δεν φταίνε μόνο οι "εγκληματίες".
 
Υστερόγραφο: Δεν εννοώ πως όλα είναι καλώς καμωμένα. Εννοώ απλά πως όσο και προσεχτικοί να είμαστε, όσο μικρά βήματα και να προσπαθούμε να κάνουμε πάντα είναι πολύ μεγάλο το ενδεχόμενο να πέσουμε σε μια βιαστική επιλογή.

Αντιθέτως, εγώ έχω γνωρίσει άτομα που τους έχουν συμβεί αρκετά κακά (και αναφέρομαι σε σωματικές ζημιές, μικρές - μεγάλες και πολύ μεγάλες, αλλά και μόνιμες βλάβες!), έχουν αντιμετωπίσει κινδύνους και ευτράπελα. Πολλές επίσης είναι οι φορές που κυρίως σε πρακτικές, από τύχη δεν τους συνέβη όχι απλά ατύχημα αλλά δυστύχημα. Ας μη παραβλέπουμε τις βλάβες που μπορούν να προέλθουν από αμέλεια ή από αμάθεια ή και από ημιμάθεια. Οι βιαστικές επιλογές σαφώς και υπάρχουν και παίζουν το ρόλο τους, όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο λάθος, αλλά πιστεύω πως το θέμα του κινδύνου δεν πρέπει να συνδέεται μόνο με τη πρώτη ή τις πρώτες επαφές.

Υπάρχει το ενδεχόμενο στη συνέχεια, όταν έχει αποκτηθεί μια κάποια εμπιστοσύνη ή όταν όλα κυλούν με τρόπο που χαλαρώνει ή εξαφανίζεται η επιφυλακτικότητα, να ξεφύγουν κατά πολύ τα πράγματα. Σε ένα από τους τομείς της δουλειάς μου, έχω εκπαιδεύσει γυναίκες που έγιναν θύματα άγριας επίθεσης μετά από 6 μήνες ή και 1 χρόνο "πολύ καλής σχέσης" με "έντελώς ήρεμο σύντροφο". Δεν αναφέρομαι σε σταδιακά κλιμακούμενη βίαιη συμπεριφορά, αλλά απο το 0 στο 100 από τη μια στιγμή στην άλλη.

"BDSM" Tεστ ασφάλειας!

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 17/04/2010


Ο τίτλος του νήματος αρχικά, ίσως φανεί εκτός του θέματος, ίσως και για κάποιους υπερβολικός, αλλά απευθύνεται μόνο σε όσους και όσες δουν και καταλάβουν την ουσιαστική σχέση και σύνδεση τίτλου και περιεχομένου

Πραγματικά αξίζει να το δείτε ως το τέλος (όσοι-ες μπορέσετε)



Για όσους-ες δεν αντέξουν και για όσους-ες δεν γνωρίζουν Αγγλικά, η μετάφραση:

Οταν ήμουν κουτάβι, σε διασκέδαζα με τις φατσουλες μου και σε έκανα να γελάς
με φώναζες "παιδί σου"
και παρά τον σημαντικό αριθμό δαγκωμένων παπουτσιών και ξεσκισμένων μαξιλαριών
έγινα ο καλύτερός σου φίλος

Οποτε ήμουν άτακτος, μου κουνούσες το δάχτυλο
και μου έλεγες "μα πώς μπόρεσες?"
αλλά μετά το μετάνιωνες και με γυρνούσες ανάποδα και μου έτριβες την κοιλιά

Η εκπαίδευσή μου διέρκησε λίγο περισσότερο από το φυσιολογικό
γιατί ήσουν πολύ απασχολημένος, αλλά το δουλέψαμε παρέα
θυμάμαι αυτές τις νύχτες που κούρνιαζα δίπλα σου στο κρεβάτι
και άκουγα τις εξομολογήσεις σου και τα μυστικά σου όνειρα
και πίστευα ότι η ζωή δεν θα μπορούσε να ήταν πιο τέλεια
πηγαίναμε για μεγάλες βόλτες και για τρέξιμο στο πάρκο
και σταματάγαμε για παγωτό αλλά εσύ μου έδινες μόνο το χωνάκι γιατί "οι σκύλοι δεν τρώνε παγωτό"
και έκανα σιέστα κάτω από τον ήλιο περιμένωντάς σε να γυρίσεις από την δουλειά.

Αγάπη και υποταγή

επαναλαμβάνω πως η υποταγή δεν κερδίζεται αλλά επιβάλλεται, τα υπόλοιπα κατ' εμέ αποτελούν δικαιολογίες.

Σε μια textbook BDSM σχέση, (όπως το έθεσε σαν όρο ο DreamMaster σε άλλο νήμα) η παραπάνω πρόταση του MasterJp θα ήταν απόλυτα σωστή,

όμως

Φρονώ πως όσοι και όσες πιστεύουν στην ύπαρξη textbook στο BDSM βρίσκονται τόσο κοντά στην πραγματικότητα όσο κοντά ήταν οι απόψεις για την χρήση βίας μεταξύ του Χίτλερ και του Γκάντι.

Οσοι και όσες ψάχνουν "απεγνωσμένα" στο ίντερνετ και σε βιβλιογραφία να βρούν τα "ιερά κείμενα" που καταγράφουν τους "απόλυτους κανόνες" του BDSM σε ένα TextBook, αυτό που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταφέρουν είναι να εξαγάγουν «γνώση» που βασίζεται στην τυχαιότητα και στην απροσδιοριστία.

Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη στατιστική συμπερασματολογία, αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας που προήλθε από εξαγωγή των πληροφορίων από τα διαθέσιμα δεδομένα μελέτης μιας μεγάλης ομάδας πληθυσμού με χαρακτηριστικά BDSM και σωστή κατανομή του δείγματος βάση ηλικίας, μόρφωσης, κοινωνιών κλπ και άρα δεν υπάρχει Ευαγγέλιο (text book) του BDSM

Welcome to the real life

Το εσπρεσσάκι (Προσωπική εμπειρία)

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από την katerina στις 12/09/2010

Ώρα 23.00

Ραντεβού σε παραλιακό καφέ – bar.

Για κουβεντούλα φιλική... μη φανταστείτε!!!!!

ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ : Μιλάμε, σκέφτομαι …Δεν υπάρχει περίπτωση … για ένα 2 ώρο καφέ βγήκα!!

ΕΓΩΙΣΜΟΣ : Γελάμε… νιώθω μία κάποια αμηχανία, πολύ εντέχνως επικαλυμμένη. Μη μας πάρει και χαμπάρι!!!!!!

ΕΠΑΡΣΗ : Σκέφτομαι… οκ «τον έχω»!!!

Ώρα 01.00

- Πάμε να περπατήσουμε λίγο??
- Τι βαρέθηκες??? Πάμε σπίτια μας?? (ακόμα «τον έχω» )
Σηκώνεται ακολουθώ… μη ρωτήσετε γιατί δεν ξέρω!!!!
Τον κατευθύνω σε σημεία με φως.
Εκείνος άνετος και χαλαρός… εγώ επίσης , είπαμε «τον έχω» !!!

Περπατάμε λέμε διάφορα και αδιάφορα….

ΓΕΓΟΝΟΣ : Με το ίδιο αδιάφορο «ύφος» είμαι μούσκεμα!!! Μα γιατί???? Δεν
έχει κάνει απολύτως τίποτα για να είμαι μούσκεμα!!!!!
Με κατευθύνει στο κεντρικότερο και πλέον φωταγωγημένο σημείο του δρόμου!!! Στα δεξιά μας έχει ένα γαμήλιο γλέντι!! Κόσμος πάει – έρχεται!!! Με «στριμώχνει» σε μία γωνία!!!

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ : Οκ!!! Έτσι και κάνει κάτι (όπως να μου τραβήξει τα μαλλιά ή να ακούσω καμία εξυπνάδα του τύπου «τι είσαι») , θα μας ακούσει όλη η παραλία!

ΕΚΠΛΗΞΗ : με αγκαλιάζει, με χαϊδεύει, με φιλάει για ώρα … ταυτοχρόνως με ακινητοποιεί!!! Μα πως στα κομμάτια δεν αντιδρώ??? Ποια εγώ??? Ι am τσαούσα!!!
Με πάει σε ένα μέρος λίγο παρακάτω, κάπως πιο ήσυχο.
Κάθεται σε ένα πεζουλάκι, με τοποθετεί όρθια μπροστά του.
Με φιλάει , μου ανοίγει τα πόδια, με το ένα χέρι έχει βουτήξει τα μαλλιά μου, και με το άλλο μπαίνει μέσα μου με δύναμη.
Σε κλάσματα του δευτερολέπτου τρέμω ολόκληρη , ακούω τα υγρά μου!!!
Ρωτάει ..κάτι… περιμένει το ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Σιωπώ, επιμένει , σιωπώ …
Πιο δυνατά το χέρι του … τρέμω , λιώνω … αναμένω τον οργασμό! Ξαναρωτά , σιωπώ . αλλάζει ρυθμό και χάνεται ο οργασμός
... ξαναρωτά!!!

ΗΤΤΑ : ΜΑΛΙΣΤΑ!!!
Εγώ μάλιστα??? Εγώ????????
-ΜΑΛΙΣΤΑ τι??

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ : ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!!!!!!!
ΚΥΡΙΕ!!!!!!??????????? Πως το ξεστόμισα αυτό??????
…2Ος οργασμός… όρθια δημόσια!!! Και πολύ δυνατός!!!!

Στέκεται μπροστά μου, με γονατίζει και με κρύβει από τα βλέμματα του κόσμου.
Κάνω στοματικό … ακινητοποιημένη, κρυμμένη, το κάνω όπως το θέλει Εκείνος.

ΩΡΑ 02.30

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ : ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ!!! Τι είσαι η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ!!! Ξανά και ξανά… και ξανά…
Χύνει… τα πίνω….
Με παίρνει από το χέρι… μπαίνουμε στο αμάξι , με πάει βόλτα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΛΑΙΜΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ»
Είμαι χαλαρή και χαμογελαστή … λέμε αστειάκια…
ΞΑΦΝΙΚΑ ανοίγει τα πόδια μου, παίζει με το μουνί μου.

ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ- ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ – ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ
-Ποια είσαι??
-Σιωπώ…
-Ποια είσαι??
-Σιωπώ… με βασανίζει πάλι…
-Σας παρακαλώ βάλτε το χέρι σας μέσα μου
-Ποια είσαι??
-Σας παρακαλώ
-Ποια είσαι??
-Η σκύλα σας
-Δεν άκουσα
-Η σκύλα σας
3ος οργασμός….

Με γαμάει από το στόμα…
Με κατευθύνει, πιέζει, με πνίγει, γνωρίζει, ρωτάει… νιώθω , απαντώ…
Περιγράφω φαντασιώσεις ενώ εξακολουθώ να το κάνω…
Σταματάει…
Ετοιμαζόμαστε να φύγουμε….

Και ……ΣΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΡΑ 03.30

Έρχεται βολίδα ένα αμάξι τρακάρει το διπλανό μας κάνει τούμπα στον αέρα και πέφτει στην θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα τι θα ζήσω άλλο η πουτάνα επιτέλους????????????????
Βγαίνουμε… 4 πιτσιρίκια εγκλωβισμένα στο αμάξι στον βυθό της θαλασσας!!!!!
Ευτυχώς είναι όλοι ζωντανοί!!!
Εκείνος κανονίζει τα πάντα για λιμενικό, πυροσβεστική, ασθενοφόρο και αστυνομία.
Ένας χαμός εκείνος στη μέση όλων αυτών και τι κάνει?????????

ΤΟ SMS!!!!!!

1. Καβλώνω σκύλα , δεν τελείωσε η βραδιά μας… ένα stop κάνουμε απλά!!!!
Απαντώ : στον επόμενο οργασμό θα πέσω εγώ στην θάλασσα!!!
2. Ψέματα δεν θέλω σκύλα. ΠΟΤΕ. Δεν θα υπάρχει επόμενος οργασμός αλλά επόμενοι και έντονοι… είναι ΣΑΦΕΣ???!!!!!!!!!!!

Μη μακρηγορώ το εννοούσε!!!!!!!!!!!

Μέχρι την επόμενη μέρα στις 19.30 οουυ έχει ακόμα….!!!!!

Άλλωστε εγώ για ένα εσπρεσσάκι ξεκίνησα

..............................


Ώρα 05.30

Κατά την επιστροφή μας, είμαι νυσταγμένη , σοκαρισμένη, κουρασμένη.

- Σπίτι σου ή σπίτι μου?
- Σπίτια μας???
… ξαναρωτά
- Σπίτι σου ή σπίτι μου?
- Να επιχειρηματολογήσω λίγο?? …χαμογελαστή …
- Φυσικά!!!
- Ένας καλός Κύριος πρέπει να ξέρει την ψυχική κατάσταση της υ. Εμείς μόλις παρακολουθήσαμε ένα τρομερό ατύχημα!! Είμαι σοκαρισμένη πολύ , τρέμω, πονάει και το στομάχι μου( λέω μπούρδες!!! Κάνει μπαμ!!!μια χαρά χαρούλα ήμουν) . Δεν είναι σωστό να συνεχίσουμε. Το ξέρεις ότι έχω δίκιο. Άλλωστε η εποχή των δούλων και τον Αφεντάδων έχει παρέλθει (χαμογελάω με το ύφος, τώρα είσαι «ρουά-ματ» .
- Χμμμ ναι…
- Κατάλαβα!! Υπάρχει το σωστό – το λάθος- και το «δικό σου» !!!!
- Ακριβώς!!!!!!

Ανοίγει τα πόδια μου απότομα…

Οδηγεί καλά ο Κύριος με το ένα χέρι…..!!!!! 4Ος οργασμός….

Ώρα 06.15

Στο σπίτι του..
Μπαίνω διστακτικά…. Κοντοστέκομαι στην είσοδο. Είμαι λίγο χαμένη και ντρέπομαι!!! Καινούργιο συναίσθημα!!! Ιδέα δεν έχω γιατί… ανάβει φώτα προχωρά στο εσωτερικό του χώρου.

Μπαίνω στο υπνοδωμάτιο

1Ος ΓΥΡΟΣ
ΦΟΒΟΣ : Με πετά με βία στην ντουλάπα…
-Φοβάσαι μικρή??
- Όχι!!!!!!!...Ναι φοβόμουν!! Εννοείται πως φοβόμουν!!!... Σιγά όμως μη το παραδεχτώ!!!

Όρθια κολλημένη στην ντουλάπα με ψιλά τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά!!!
Φιλά παθιασμένα, γλύφει, δαγκώνει, χαμηλώνω τα χέρια μου ασυναίσθητα..

- Τα σηκώνει έντονα. Σου είπα ακίνητη… μη το ξαναπώ!!!!
- ΜΑΛΙΣΤΑ !!!

το χέρι του μέσα μου με πολύ δύναμη… τρέμω πάλι … 5ος οργασμός

2ος ΓΥΡΟΣ
ΠΟΝΟΣ : με στήνει στα τέσσερα στο πάτωμα. Ακούω κάτι να κάνει, πάω να γυρίσω ..

- Σου είπα να γυρίσεις??? …Μέτρα!!!
- 1,2,3,4,5,6,7, … τινάζομαι ελαφρώς.
- Ακίνητη!!!!
- …
- Τι λένε??
- ΜΑΛΙΣΤΑ
- 8,9….

Με πιάνει από τα μαλλιά πλησιάζει στο αυτί μου.

- Η τελευταία πάντα είναι η πιο δυνατή
- Το καταλάβες;
- Mάλιστα
- Δεν άκουσα
- Μάλιστα Κύριε
- Ζήτα τη

Με κυρίευσε στιγμιαίος εντονότατος φόβος!!!!!!

- Σας παρακαλώ Κύριε δώστε μου την τελευταία!!!!!!

Νιώθω δυνατό πόνο , σκέφτομαι είμαι τρελή θέλω κι άλλο !!!!
Με σέρνει από τα μαλλιά , Εκείνος όρθιος. Με τοποθετεί όρθια μπροστά του, γονατιστή. Σηκώνει το πρόσωπο μου με κοιτά στα μάτια.

3ος ΓΥΡΟΣ
ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ : Μου γαμάει το στόμα!!!Mου τραβάει τα μαλλιά!!! Με πνίγει, δεν αντέχω το πνίξιμο!!! Ελάχιστα πριν πω σταμάτα, με απομακρύνει… επαναλαμβάνει, αντέχω και περισσότερο κάθε φορά, ελέγχει την αναπνοή μου… τα χέρια μου ακίνητα πίσω στην πλάτη μου. Χαστούκια στο πισινό μου… δυνατά χαστούκια!!!

Με βρίζει!!!

- Έτσι καργιώλα!!! Πουτάνα!!! Σκύλα!!! Και πολλές άλλες (έμαθα και καινούργιο λεξιλόγιο!!! )

Σταματάει. Με αφήνει εκεί στη θέση μου. Ερχεται από πίσω μου, φοράει προφυλακτικό. Παίζει με τα μουνόχειλα μου. Είμαι μούσκεμα. Το θέλω τρελά.

- Το θέλεις;
- NAI
- Λάθος απάντηση. Μόλις το έχασες...!!!!! (Η σωστή απάντηση ήταν Μάλιστα!!!!!!)
Bγάζει το προφυλακτικό και το πετάει μπροστά μου, ξαπλώνει στο κρεβάτι …ανάβει τσιγάρο, περιμένω να μου ζητήσει να σηκωθώ και να ξαπλώσω δίπλα του. Αμ δε!!!!!!! Με ΔΙΑΤΑΖΕΙ να συνεχίσω το στοματικό!!!!!
..συνεχίζω! …εκσπερματίζει!! Τα πίνω όπως πάντα…
- Σου ξέφυγε «αυτό»
- ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!

ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ : Με καλεί στο κρεβάτι. Ξαπλώνω δίπλα του. Είμαι αναμαλλιασμένη, ιδρωμένη, χυμένη, κλαμένη. Με έχει αγκαλιά και με χαιδεύει τρυφερά… τα μάτια μου με την βία ανοιχτά…

….εκείνος ακμαιότατος!!!! Μιλάει!!!!! Μα τι τρώει για πρωινό ??μπαταρίες!!!???

- Καλώς μικρή , κοιμήσου!!!
- Όχι, όχι έχω μόνο τα μάτια μου κλειστά.. ακούω!!!

Τρομάρα μου τι θέλω και μιλάω??? Δεν ήξερες ?? δεν ρώταγες???

4ος ΓΥΡΟΣ
Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ : Εκεί που λέμε διάφορα, με μια φυσικότητα που μου έσπασε τα νεύρα, σηκώνεται και νιώθω το δάχτυλο του να μπαίνει στο κώλο μου. Στεγνά!!! Πονάω γλυκά, ακινητοποιούμαι από την ηδονή που έρχεται με το δεύτερο δάχτυλο του μέσα μου.

Και τρίτο δάχτυλο!!!!!!!!!!!!! Πονάω, μου αρέσει, κλαψουρίζω, νιώθω εντελώς αδύναμη ... Παίζει μαζί μου όση ώρα θέλει. Φέρνει το χέρι μου στο μουνί μου, με διατάζει να χαιδευτώ και σηκώνεται να πλυθεί.

Επιστρέφει, όρθιος ακινητοποιεί το πρόσωπο μου με το πόδι του και αρχίζει να με μαστιγώνει στο κώλο μου. Μου μιλάει. Απαντώ. Μάλιστα Κύριε, το θέλω, μου αρέσει, με τρελαίνετε….

1,2,3,4,5,6 …. Ούτε ξέρω πόσες έφαγα!!! 6ος Οργασμός…..

Κάθεται στο κρεβάτι. Με κοιτάζει στα μάτια. Μόνο που δεν του είπα θέλω κι άλλο!!! Τον παίρνω στο στόμα… παίζει μαζί μου με τα δάχτυλα του… 7ος οργασμός!!!! με ΔΙΑΤΑΖΕΙ να του γλύψω τα πόδια!!!

Μα εγώ στις συζητήσεις μας, του ξεκαθάρισα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο «πόδι δεν γλύφω και δεν με χαστουκίζει κανείς στο πρόσωπο»!!!!» είναι ξεφτίλα μεγάλη και σιχαίνομαι!!!

ΥΠΟΤΑΓΗ : Με ξαναδιατάζει ήρεμα να το κάνω… αρνούμαι… ξανά…με ένα τρόπο που…. τελικά το έκανα!!!!

Μεγάλη μπουκιά φάε!!! Μεγάλη κουβέντα μη λες!!!!!!!

- Δεν μου άρεσε το γλείψιμο του ποδιού… όμως ξετρελάθηκα που με χύσατε πάλι Κύριε!!!!

Ξάπλωσα δίπλα του εξουθενωμένη. Κοιμήθηκα στην αγκαλιά του.

Πριν κλείσουμε τα μάτια μας η διαταγή του ήταν σαφής.

- Μόλις σηκωθείς, μου ετοιμάζεις καφέ και με ξυπνάς με τα χείλη σου. Στον πούτσο μου..

.......................


ΩΡΑ 13:20

Ξυπνάω κατευθύνομαι στην τουαλέτα. Το πρόσωπο μου είναι μουτζουρωμένο, τα μαλλιά μου κουβάρι, πλένομαι… του φτιάχνω καφέ, θέλω και εγώ καφέ αλλά δεν πίνω αυτό που έχει. θέλω εσπρεσσάκι βλέπετε!!!! Είμαι από μεγάλο τζάκι εγώ!!!!
Με ακούει δεν ανοίγει τα μάτια του, το ξέρω όμως με παρακολουθεί. Μαντέψτε!!! Ξεκινάω… νιώθω πίεση στο κεφάλι μου, με πιέζει προς τα κάτω! Πνίξιμο πρωί – πρωί???? Με τυραννούσε πολύυυυυυυυυυυυυυ ώρα!!!!

…εκσπερματίζει..

ΣΚΕΨΕΙΣ : ωραία, ελπίζω τώρα να ηρεμίσει!

Αμ δε!!

Δεν με αφήνει να ηρεμίσω… ήθελα μόνο καφέ και να φάω κάτι!!!

ΔΙΑΤΑΓΗ
- Σήκω, εκεί μπροστά στον καθρέφτη, γύρνα… σκύψε…
Κοιτάζομαι στον καθρέφτη. Σκύβω… Ακούω την ζώνη πάνω στο δέρμα μου και μου περνάνε όλα!!!!
Ξυπνάω!!! Φοβάμαι!!! Ερεθίζομαι απίστευτα!!!! Τα χέρια του πάλι μέσα μου… 8ος Οργασμός

απομακρύνεται…και….συνεχίζει το μαστίγωμα. Καβλώνω, συνέχεια με καβλώνει. Δεν με λυπάται. Μα μόλις ξύπνησε!!!!

Έρχεται κοντά μου. Με γυρίζει, με στήνει όρθια και..!!!!!!

ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ!!!!!!!! ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα μάτια μου τον κοιτούν ξαφνιασμένα και αγριεμένα (σηκώνω το φρύδι και τον καρφώνω στα μάτια). Με βλέπει και…
ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Μεγάλη κάβλα…. Ξεστομίζω

Ζητάω κι άλλο!!! …. Κι άλλο … κι άλλο!!!!

Νιώθω λιωμένο βούτυρο… ζεματάνε τα μαγουλά μου. Έχει εξαφανιστεί το εγώ μου…

Με χαστουκίζει και παίζει με το μουνί μου. Λιώνω, 9Ος Οργασμός
Δεν το πιστεύω!!!!!!!
Δεν σταματάει!!! Με πιάνει από τα μαλλιά και με γονατίζει μπροστά του. Στο στόμα μου πριν καν προλάβω να τον κοιτάξω. Είναι σκληρός

Με πνίγει, με πνίγει πολύ.
- Θα τον πάρεις όλον στο στόμα σου.
- Μάλιστα Κύριε
Προσπάθησα. Δεν μπόρεσα.

Ξανά στο στόμα μου. Τα ήπια. Πάλι

Συνέχισε μέχρι τις 18:00!!!!!!!! OXI ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΡΩΪΝΟ!!!!!!!!!

Μετά τον 11ο !!! οργασμό μου, σταμάτησα να μετράω. Αλλά και αυτός τελείωσε, όχι μια, όχι δυο, όχι τρεις, όχι τέσσερεις, όχι πέντε, όχι έξι (αχ κουράστηκα να γράφω η γυναίκα), όχι επτά, αλλά οκτώ φορές!!!! σε πλήρη στύση!!!!!!!!!!

Ωρα 18:30

Φύγαμε από το σπίτι του, ήμουν χαρούμενη αλλά λιώμα. Ήθελα να τσιμπήσω κάτι και να κοιμηθώ. Mόνο αυτό. Στο αυτοκίνητο ενώ με πήγαινε στο δικό μου, μιλάγαμε, γελάγαμε, μου εξηγούσε… μου είπε πως έφαγα 60 ζωναριές!!!!! Ήταν το ίδιο άνετος και χαλαρός όπως όταν πρωτοσυναντηθήκαμε. Πριν 20 ώρες!!!

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Έχω ακούσει ότι είναι μόνο σκληρός. Είναι! Εκεί που πρέπει, όσο πρέπει…. Είναι και γλυκός και τρυφερός και με πολύ χιούμορ.
Έχω ακούσει ότι τάζει. Μύθος.
Έχω ακούσει ότι δεν τις πηγαίνει σπίτι του. Μύθος (δεν του πήρα δα και την καρδιά για να είμαι η πρώτη που πήγε)
Έχω ακούσει πως μαζί του δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Πραγματικότητα. Δεν ένιωσα μη ασφαλής ούτε μια στιγμή
Έχω ακούσει ότι είναι καλός Dom και εκπαιδευτής. Πραγματικότητα. Πέρασα πολύ όμορφα.
Έχω ακούσει για "magic" και για δυνατό "mindfuck". Μάλλον πραγματικότητα, γιατί ακόμα αναρωτιέμαι. Πως τα έκανε όλα αυτά; Πως τα κατάφερε????!!!!!!!!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Υes, he seduced me!!!!!!!!!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αποφθέγματα - Ρητά - Γνωμικά

Ωστόσο ο άνθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέα πελάγη αν δεν έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από την ακτή.

Και εδώ μπαίνουν τα εξής διλήμματα.

Α. Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι' αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει.
Β. Αυτός που ξεκινώντας δεν ξέρει που πάει, φτάνει μακρύτερα.

Διαλέξτε...
.................................................................................................

«Φοβάσαι, πραγματικά φοβάσαι..όχι να δεις, όχι να γευτείς, ούτε να ζήσεις..φοβάσαι να νιώσεις, να αφεθείς, να δοθείς σε κάτι που δεν θα είναι περαστικό, δεν θα είναι απλά ένα χαμόγελο, μια καλή κουβέντα, ένα χάδι. Φοβάσαι να νιώσεις, φοβάσαι να δώσεις κάτι από εσένα, ολόκληρο το είναι σου αν χρειαστεί και μένεις απαθής, μισός, αδιάφορος. Κοιτάς την επιφάνεια, σου αρκεί να βλέπεις τον αφρό, σου αρκεί να μένεις σε ότι γυαλίζει και δεν τολμάς να δεις τι κρύβεται από κάτω. Φοβάσαι να εξερευνήσεις, φοβάσαι να τολμήσεις. Μένεις απλός θεατής κι η ομορφιά του βυθού σε προσπερνάει…όμως, μέχρι πότε; Σκέφτηκες άραγε ότι λάθος πράγματα φοβάσαι; θα είσαι κι εσύ άλλος ένας που δεν τόλμησε να ταξιδέψει στο πέλαγος. Εξάλλου σου αρκούσε πάντα μια μικρή ρηχή θάλασσα…κι αυτό είναι που πρέπει να φοβάσαι τελικά!»
.................................................................................................

“Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς"
.................................................................................................

Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις.
Σάρον Στόουν

.................................................................................................

Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.
Charles Maurice de Talleyrand


.................................................................................................
Οι καλύτεροι εραστές είναι οι σύζυγοι που απατούν τις γυναίκες τους.
Marilyn Monroe


.................................................................................................
Πιστεύω πως το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό.
Woody Allen


.................................................................................................
Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. Όσοι δεν ταξιδεύουν διαβάζουν μόνο μια σελίδα του.
Αγ. Αυγουστίνος


.................................................................................................
Τα πάθη για τον άνθρωπο είναι ό,τι ο άνεμος για τα ιστιοφόρα. Παρόλο που μπορεί να τον καταστρέψουν, δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς αυτά.
Βολταίρος


.................................................................................................
Όταν μια γυναίκα λέει: «…ένας άντρας όπως εσείς…», είναι σαν να σας λέει: «Όποτε θελήσετε κύριε…».
Jules Renard


.................................................................................................
Νικάν αυτόν εαυτόν πασών νικών πρώτη και αρίστη.
(Να νικάς τον εαυτό σου είναι η πρώτη και καλύτερη νίκη)

Δημόκριτος ο Αβδηρίτης

................................................................................................

"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε

................................................................................................

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη.
Dr. Seuss

................................................................................................

Kαμμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη απο δύο

................................................................................................


‎"Από τη στιγμή που θα μάθεις να τα παρατάς, θα σου γίνει συνήθεια".

................................................................................................

Όταν φτάσεις στο σημείο να θέλεις να τα παρατήσεις, είναι η στιγμή που πρέπει να προχωρήσεις
.


................................................................................................


Η ζωή γουστάρει να τη βουτάνε από το πέτο και να της λένε: "είμαι μαζί σου μικρή μου, φύγαμε".  

................................................................................................


"Δε μπορείς να ανακαλύψεις νέους ωκεανούς αν δεν έχεις το κουράγιο να χάσεις την ακτή από τα μάτια σου" 


 ................................................................................................

Δεν μπορείς να λυγίσεις τον άνεμο. Μπορείς όμως να ρυθμίσεις τα πανιά. Κάποιος ξέρει να το κάνει.


................................................................................................


"Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να 'ρθει."

..............................................................................................


Αν θες να μάθεις για το νερό, μη ρωτάς τα ψάρια.

..............................................................................................

Μη προσπαθείς να τιθασεύσεις την υπερβολή του έρωτα και τη "βάσανο" του πόθου.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείς και να τα γευτείς στην ολότητα τους,
Οπως θα έρθουν, από εκεί που θα έρθουν.


..............................................................................................

O ορίζοντάς μας είναι τόσο μακρινός όσο το μάτι του μυαλού μας επιθυμεί να είναι.

..............................................................................................

Είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν

"Magic" (Προσωπική εμπειρία της 6332)

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από την civil, στις 13/08/2010

Στα 18 μου, νομίζω, ξεκίνησα να το σκέφτομαι πιο έντονα. Το νεαρό της ηλικίας και ο απρόσμενος, λόγω σπουδών, αποχαιρετισμός της οικογενειακής εστίας, οδήγησαν το μυαλό μου στο να μην αντιδρά τόσο έντονα στις αυτο-προκλήσεις του.

Κάπου στα 25 μου λοιπόν, με πλήρη αντίληψη της φύσης μου, και στα πλαίσια της ανάγκης μου για αυτοπραγμάτωση, συνειδητοποίησα ότι το να θέσω τον εαυτό μου υπό την εξουσία του Αρσενικού, ήταν υποχρέωσή μου απέναντι στην ποθούμενη πραγματικότητά μου.

Εν τη αφίξη του λοιπόν το εν λόγω Αρσενικό μίλησε στη σκέψη μου, στο μυαλό μου, στην φύση μου, και μπήκε στη ζωή μου με τον δικό του μοναδικό, «φανταστικό» (!), και φυσικά Κυριαρχικό τρόπο.

Δεν ξέρω πόσος καιρός ακριβώς έχει περάσει από την πρώτη εκείνη φορά, γιατί πλέον δε μετράω τίποτα, μόνο αφήνομαι στο βίωμά Του. Εκείνος λέει ότι είναι κάτι μήνες πάντως, και είναι, αν και σ’ εμένα μοιάζουν λίγες μέρες…

Πήγαμε για καφέ λοιπόν. Και ήταν μία από εκείνες τις άκρως ερεθιστικές συναντήσεις για καφέ (παγωτό, ποτό, φαγητό…), κατά τη διάρκεια της οποίας συνέλαβα τον εαυτό μου να μιλάει περί ανέμων και υδάτων, αλλά να με σκέφτεται σε «σκηνές ροκ», σκυμμένη ακουμπώντας στον τοίχο, να Τον περιμένω, πλήρως και τόσο όμορφα εκτεθειμένη. Εικόνες στις οποίες με χρησιμοποιεί όπως Εκείνος επιθυμεί…

- «Χ», μου λέει. Το «Χ» είναι το 22. Και 22-1=;
- 21.
- Και αν το «Χ» είναι το 22, το «21» τι είναι;
- Το «Φ».
- Ακριβώς. Σκέψου το.
- Μα δεν καταλαβαίνω Κύριε…
- Τι ώρα είναι τώρα μικρή μου;
- 23:58
- Στις 00:58 θα το έχεις καταλάβει.

Με άφησε αρκετή ώρα να το σκέφτομαι, φυσικά χωρίς αποτέλεσμα σχετικά με τη λύση του «γρίφου», αλλά με εμφανείς πλέον συνέπειες στην αγωνία και την καύλα μου την οποία εκτίνασσε στα ύψη ξαφνικά, και σε ανύποπτο χρόνο…. Ήξερα ότι κάτι θα γίνει, ότι κάπως θα το καταλάβω. Πάντα κρατούσε το λόγο Του, πάντα ό,τι έλεγε γινόταν πράξη.

Όταν άρχισα να ανασυγκροτώ λίγο τις σκέψεις μου, περπατούσαμε πλέον προς το αυτοκίνητό του. Φτάνουμε, ανοίγω την πόρτα.

- Μη μπαίνεις. Βγαλ’ το.

Ήξερα πολύ καλά τι εννοούσε, αλλά ντρεπόμουν αφάνταστα… Είχε κόσμο γύρω… Το βλέμμα Του δε μου άφηνε τη δυνατότητα και τα περιθώρια να το σκεφτώ.

- Μάλιστα Κύριε

Έβγαλα το εσώρουχό μου μέσα απ’ το φόρεμα μου, όσο πιο διακριτικά μπορούσα. Αισθάνθηκα τους παλμούς της καρδιάς μου να ανεβαίνουν κατακόρυφα, ένιωθα το μουνί μου πιο υγρό από ποτέ, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα…

Κάθισα στη θέση του συνοδηγού. Αυτή μου πηγαίνει εξάλλου… Ένιωσα το χέρι Του να μου ανεβάζει α ρ γ ά το φόρεμά μου. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να παίζει με το μουνί μου. Τόσο, όσο… Τόσο ώστε να καυλώσω όσο ακριβώς ήθελε, αλλά να μην τελειώσω. Σε όλο το δρόμο μέχρι το σπίτι Του, ένιωθα να φτάνω στο χείλος του οργασμού, σε μία διαδρομή απερίγραπτης ηδονής και αδημονίας. Εξάλλου, το «Φ» και το «Χ» δεν τα είχα αποκρυπτογραφήσει ακόμη…

Στην είσοδο του διαμερίσματός Του η επόμενη εικόνα, κι εγώ να περιμένω να ανοίξει η πόρτα και να μου πει να περάσω μέσα.

- Μη μπαίνεις. Βαλ’ το.

Ήθελα να αντιδράσω… Ήθελα, πραγματικά… Αισθανόμουν ότι ήμουν έρμαιο μίας φοβερής ανυπομονησίας δίχως λύση. Δεν αντέδρασα όμως, και το έβαλα, εκεί, στην είσοδο, νομίζοντας ότι εξαντλούσα την τελευταία σταγόνα της πρωτοφανούς εγκαρτέρησής μου.

Τον ακολουθώ στο δωμάτιό Του, και βρίσκομαι μπροστά στη ντουλάπα. Κοιτάζω μπροστά, και δεν Τον βλέπω. Νιώθω την ανάσα Του όμως, στο λαιμό μου… στην πλάτη μου. Μου ανεβάζει το φόρεμα και μου κατεβάζει το εσώρουχο ως τα γόνατα, γνωρίζω καλά ότι εκεί είναι η θέση του και δεν πρέπει να πέσει… Αισθάνομαι τα χέρια Του στα δικά μου, να τα οδηγούν προς τα πάνω. Με απερίγραπτη, όπως πάντα, αρμονία στις κινήσεις Του, μου σηκώνει τα χέρια και τα ακουμπά στη ντουλάπα. Τα κωλομάγουλά μου κοκκινίζουν… Όχι πολύ. Τόσο όμως που να κάνει την έλλειψη της συνέχειας ηδονικά μαρτυρική…

- Μείνε εκεί. Ακίνητη.
- Μάλιστα Κύριε

Και φεύγει, και μ’ αφήνει εκεί, να περιμένω… Περιορισμένη, αλλά όχι δεμένη, σε μία οξύμωρη «φυλακή» απ’ την οποία δεν ήθελα αλλά και δε μπορούσα να βγω. Λίγο αργότερα χτυπάει το κινητό μου. Θέλω να το σηκώσω, περιμένω τηλεφώνημα. Αλλά δε μπορώ. Υπάρχει μία δύναμη που με συγκρατεί μέσα στα όριά Του. Νιώθω να καυλώνω ακόμα περισσότερο. Και είχα δηλώσει εγώ σε κάποια φάση αδαούς, προφανώς, εξομολόγησης, ότι λέει «δεν υπάρχει περισσότερη καύλα». Χμ… Ναι… Ή μάλλον «μάλιστα»…

Καρτερώ πλέον. Περιμένω, και κάθε δευτερόλεπτο που περνά νιώθω να πλημμυρίζω από την ένταση και την καύλα της αναμονής.

Ακούω επιτέλους τα βήματά του στο διάδρομο. Νιώθω τα χέρια του να με πλησιάζουν. Θέλω να αγγίξει το μουνί μου, να με κάνει να χύσω όπως μόνο Εκείνος μπορεί. Με ακουμπά στην πλάτη και κάτι παγωμένο με αιφνιδιάζει στο άγγιγμά του. Ένα παγάκι μάλλον… Δε μ’ ενδιαφέρει να μάθω εκείνη τη στιγμή. Η αίσθηση είναι το ζητούμενο… Και με αγγίζει στην πλάτη, στους ώμους, στα χέρια, στο στήθος… Αισθησιακά… Και όμως η δύναμή του είναι εκεί. Τον νιώθω να με φιλάει, να με γλείφει, να με δαγκώνει… Η ζέστη της ανάσας του μετά το κρύο, με ανατριχιάζει… Ο χρόνος χάνεται… Νιώθω να πλησιάζω χωρίς να έχει καν αγγίξει το μουνί μου. Με πιάνει απ’ τα μαλλιά, αισθάνομαι την ανάσα Του στο αυτί μου.

- Ποια είσαι πουτάνα;
- Είμαι ό,τι μου ορίσετε Κύριε…
- Και τι θέλεις να κάνεις τώρα σκύλα;
- Θέλω να σας χύσω Κύριε…
- Άρα…
- ….
- (Χαστούκι στο πρόσωπο) Αρα καριόλα;
- Άρα Φτάνω Κύριε… Μπορώ να σας Χύσω;
- Όχι ακόμα!
- Σας παρακαλώ Κύριέ μου… Μπορώ;
- Tώρα πουτάνα, μπορείς…

Το «Φ» του «φτάνω», το «Χ» του «χύνω», η ανυπομονησία, η ένταση… Όλα οδήγησαν στο «Σας χύνει η σκύλα Σας Κύριε», και τον εντονότερο οργασμό που είχα ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.(Στην πραγματικότητα δεν πίστευα ότι θα μου συνέβαινε ποτέ να χύσω χωρίς την παραμικρή επαφή με το μουνί μου… Εκείνος μου είχε πει «απλά» ότι γίνεται, αλλά επειδή καμία γνωστή μου δεν είχε αντίστοιχη εμπειρία εγώ επέμενα, με πείσμα το οποίο ακροβατούσε στα όρια της παιδικότητας, για το αντίθετο…) Ένιωθα να χύνω ολόκληρη, κάθε μόριο του σώματός μου, χόρευε το χορό της ηδονής Του. Άδειαζα και ήμουν τόσο μα τόσο γεμάτη. Τόσο ελεύθερη, τόσο ζωντανή, τόσο πλήρης, και τόσο δική Του.

- Σας ευχαριστώ πολύ Κύριέ μου… Πραγματικά Σας ευχαριστώ…

Με γονατίζει μπροστά στα πόδια Του, μου δίνει το κινητό μου.

- Δες τι ώρα είναι
- 00:47 Κύριε
- 4+1=;
- 5
- Και 7+1=;
- 8
- Αρα;
- 00:58 Κύριε…

Από το -1 στο +1, από το «αρνητικό» στο «θετικό», από την «αρχή» στο «τέλος», η αρμονία που δημιουργεί, οι αντιθέσεις Του και οι μεταφορές Του, ολοκληρώνουν το τοπίο, αλλά είναι κι αυτές που το γεννούν εξ αρχής…

Μόλις είχα χύσει απίστευτα έντονα, και συνέχιζα να καυλώνω… Μ’ αυτό το “magic”, όπως ονομάζει την ικανότητά Του να ακούει τις σιωπές μου, να καταλαβαίνει ακριβώς τι σκέφτομαι όταν το σκέφτομαι, τι επιθυμώ πριν το επιθυμήσω, τι με καυλώνει, τι με αναστατώνει... Την ικανότητα Του να γνωρίζει ακριβώς τι θα συμβεί πριν συμβεί. Την ικανότητά Του. Γενικώς…

- Εγώ σε πήρα τηλέφωνο μικρή μου

Magic λοιπόν κι αυτό, όπως και όλες οι στιγμές Του εξάλλου. Τον πλησίασα, σχεδόν χάθηκα στην αγκαλιά του, εκεί στο πάτωμα εγώ, κάτω μα συνάμα τόσο «πάνω», ανάμεσα στα πόδια του. Το χέρι Του στα μαλλιά μου…

- Έχεις τα 2 λεπτά σου μικρή μου, μετά θα μου πεις…

Έπρεπε, και ήθελα φυσικά, να του περιγράψω πώς το βίωσα. Το να εξωτερικεύω, το να αναζητώ τις κατάλληλες λέξεις προκειμένου να περιγράψω τις τόσο έντονες αισθήσεις και συναισθήματα που βιώνω μαζί Του, αυξάνουν την αίσθηση της ελευθερίας που νιώθω. Αλλά τα 2 λεπτά μου πέρασαν, κι εγώ δεν είχα βρει ακόμη τις κατάλληλες λέξεις…

Ξάπλωσε, μετακινήθηκα λίγο, και απ’ το πάτωμα όπου βρισκόμουν, γονατιστή, αγκάλιασα τα πόδια του. Προσπάθησα να βρω τις προτάσεις μου, τις παρομοιώσεις και τις μεταφορές μου, τις λέξεις μου, που τόσο μ’ αρέσουν και τόσο σέβομαι, αλλά δεν τις έβρισκα. Ήταν χαμένες κάπου εκεί στην ηδονή Του…
Μετά…

Μετά η νύχτα ήταν μεγάλη, και η επόμενη μέρα με βρήκε να ξυπνάω δίπλα Του με μία απερίγραπτη αίσθηση πληρότητας…

Τον ευχαριστώ…

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Έχουν οι Κυρίαρχοι ανασφάλειες;


Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 15/11/2007

Έχουν ανασφάλειες οι Κυρίαρχοι/ες μέσα σε μία BDSM σχέση;

Ο ήλιος ανατέλει από τη δύση?

Είτε είναι ανασφάλειες καθαρά της υπόστασής Τους ως Κυρίαρχοι στη σχέση (δηλαδή ανασφάλειες που δεν θα τις είχαν σε μια vanilla)

Το αίσθημα της ανασφάλειας δεν πρέπει να διαχωρίζεται απο το είδος της σχέσης! Η γνώμη είναι ότι κάτι τέτοιο είναι λάθος. Κάποιος που είναι ανασφαλής, είναι no mater what! Kαι βέβαια κυρίαρχος δεν ειναι αυτός που "μπορεί" να κρύψει τις πολλές ανασφαλειες και τα πολλά κομπλεξ του επειδή βρήκε κάποια που δηλώνει sub ή slave και έχει μηδενική αυτοεκτίμηση και σκέψη και κρίση κουκουτσιού!

Kάποιοι επιλέγουν να δρουν/συστήνονται/"φέρονται" ως Κυρίαρχοι ακριβώς επειδή είναι τρομερά ανασφαλείς στις vanilla σχέσεις. Η κοινή vanilla παρτενέρ δεν θα δεχτεί τον απόλυτο έλεγχο που θα του καθησυχάσει τις ανασφάλειες. Η sub όμως θα "ανεχτεί" όλα όσα της κάνει (βάσει του πώς σκέφτεται εκείνος) και έχει βαφτίσει "Κυριαρχία", καθησυχάζοντας και επιβεβαιωνοντάς τον έτσι.

Θεωρώ επίσης λάθος ότι το αρσενικό αλλάζει τρόπους σε ότι αφορά τον χαρακτήρα του, και είναι άλλος σε μια vanilla σχέση και άλλος σε μια bdsm σχέση.

Επιπλέον είναι χαζό να υπάρχει οριοθέτηση στην κυριαρχική νοοτροπία και στάση μόνο στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων! Κάποιος που είναι κυρίαρχος στον χαρακτήρα του και στον εσωτερικό του κόσμο, είναι παντού το ίδιο. Στον ερωτικό του σύντροφο, στις προσωπικές του σχέσεις, στην επαγγελματικη του σταδιοδρομία - καριέρα, στον τρόπο που οδηγάει, περπατάει, κάθεται, κινείται.... σε όλη την αύρα του

Δεν μπορώ να δεχτώ κάποιον ως κυρίαρχο που το βράδυ "γαμάει και δέρνει" (όπως πολύ εύκολα έχει γραφτεί από κάποιους εδώ μέσα) κάποια κακόμοιρη και το πρωί τρέμει το αφεντικό του αν αργοπορήσει 5 λεπτά ή οι παλμοί του εκτοξεύονται στους 120 όταν κάποιος μεθυσμένος φορτηγαντζής με φαρδιες πλάτες τους την πεί για την οδηγική τους συμπεριφορά!

Σκόρπια (αποσπάσματα από απαντήσεις σε διάφορα)

Υποστηρίζω στη ζωή μου, πως οι ειδικοί κρίνουν και όχι οι πολλοί, αλλά όσο και να διαφωνεί κάποιος με αυτή την άποψη, θα συμφωνήσει μαζί μου στο εξής: Για να κρίνεις, πρέπει πρωτίστως να γνωρίζεις. Μετά να έχεις την ικανότητα της κρίσης κ.ο.κ Εσένα σίγουρα σου έλειπε κ σου λείπει, το πρώτο στοιχείο. Οπότε λάθος δρόμος...

(Πόσο άραγε γνωρίζεις τη φίλη σου? Και πόσο την "αδικείς" με αυτή την τοποθέτηση σου? Πόσο μακριά είσαι από την πραγματικότητα, αλλά και από την πραγματικότητα της? Ας μου επιτραπεί ένα προσωπικό σχόλιο και το να σε πληροφορήσω εγώ ότι η ικανότητα της και η δύναμη της και η δυναμική της και η εξέλιξη της είναι και θα είναι τέτοια που χρειάζεται να σηκώσουν το κεφάλι πολλοί και πολλές για να την δούν. Χάνει την απλότητα της? Οχι. Είναι αλάνθαστη? Σίγουρα όχι. Είναι χωρίς αδυναμίες? Και πάλι όχι)

Η μαθητεία, εκπαίδευση, διαδρομή, ταξίδι, διάβα, πέρασμα ή όπως αλλιώς το αποκαλεί ο κάθ' ένας, αφορά δύο μόνο ανθρώπους. Αυτόν που την παρέχει και αυτή που το βιώνει, το γεύεται, το ζει. Ολα τ' άλλα σχόλια είναι πολύ κοντά σε αυτό που πολύ σοφά λέει ο λαός μας "έξω από το χορό, όλοι ξέρουν να χορεύουν"

Είναι κάτι δεδομένο? Είναι κάτι στερεότυπο? Κάτι κοινότοπο? Κάτι κλισέ? Είναι μήπως το ένα και μοναδικό μνημόνιο? Είναι κλωνοποιημένη μέθοδο? Ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές και διαδικασίες? Τα ίδια στάδια και τα ίδια μονοπάτια? ... Οχι φίλε μου.

Είναι έννοια η σημασία? Είναι απλά νόημα ή έχει εσωτερικό περιεχόμενο? Είναι κάλυψη ενός και μόνο φάσματος, μιας και μόνο ανάγκης, μιας και μόνο ικανοποίησης?

Εχω γράψει για Body, mind, spirit. Πόσοι δρόμοι οδηγούν εκεί? Ενας? Δέκα? Εκατό? η Χιλιάδες?

...................................................................................................

α. Oι πύλες δεν είναι για να κλείνουν ever, όταν εμείς τις κλείσουμε-περάσουμε-διαβούμε. Παραμένουν πάντα εκεί. Και αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην συνειδητοποίηση οτι αυτό που κάνει ο κάθ' ενας μας είναι αυστηρή επιλογή, όχι δρόμος χωρίς επιστροφή επειδή οι πύλες πίσω μας είναι σφραγισμένες!

Είναι χρήσιμο να υπάρχουν εκεί και να αντικρύζουν την πλάτη μας, γιατί η επιλογή μας είναι να προχωράμε μπροστά στον δρόμο που επιλέξαμε, στη ρότα που γουστάρουμε, στο μονοπάτι που είμαστε εμείς.

β. Από την άλλη η τρυφερότητα όταν είναι αληθινή, πηγαία, στο σωστό timing και στην απαραίτητη δόση, δεν είναι μια κατάσταση που οδηγεί στη σκέψη "γιατρέ τι έχω"!

Δεν είναι καθόλου κακό (απορώ γιατί από πολλούς και πολλές φαντάζει τόσο τρομερό!) μια slave ή κάποιες απο τις slaves να είναι τόσο ικανή-ες ώστε να κερδίσει-ουν το δικαίωμα να την-τις αποκαλέσουμε και "χαζούλι μου", και "μωρό μου"!!! Ας ηρεμήσουν οι πολέμιοι-ες, ούτε κονταίνουν, ούτε παθαίνουν ανίατη και θανατηφόρα αρρώστεια!


...................................................................................................
Ανάλογα τις περιπτώσεις, και φόβος παίζει και αγάπη και προσμονή. αλλά θα συμφωνήσω με το εξής:

"...Αλλά ο βασικός λόγος που μια σκλάβα τσακίζεται να πάει είναι επειδή αυτό έχει ανάγκη να κάνει, επειδή αυτό την ερεθίζει, διεγείρει, ολοκληρώνει, ηρεμεί, αυτό την κάνει να νιώθει ασφαλής..."

και θα συμπληρώσω

αυτή η ανάγκη έχει αξία και ΟΥΣΙΑ, όχι όταν υπάρχει ως κάτι δεδομένο και απλά δίνεται στον κάθε ένα μόνο με αυτό που δηλώνει (κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις), αλλά όταν έχει κερδηθεί και κατακτηθεί και δυναμώσει από τον Μaster, σε βαθμό που η σκλάβα προσεγγίζει την ολοκλήρωση σε κάθε προσταγή - υπόδειξη... του
...................................................................................................
Λόγω της δουλειάς μου, εκπαιδεύω ανθρώπους (males & Females) από διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες, σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο πάνω από 20 χρόνια. Με την εμπειρία που έχω αποκομίσει στις χιλιάδες διδακτικές ώρες μου, δεν μπορώ να πω με απόλυτο τρόπο (όπως διαβάζω ότι το κάνουν κάποιοι-ες) ότι φταίει ο δάσκαλος για την απόδοση του μαθητή ή το αντίθετο. Εχουν συμβεί και τα δύο πολλές φορές.

Μπορώ να δηλώσω όμως πως ο καλός εκπαιδευτής μπορεί να βγάλει και να πάρει το 110% των δυνατοτήτων του μαθητή, αλλά υπάρχουν και μαθητές που είναι "αξιοι" μόνο για έχουν την τύχη των προβληματικών μωρών στην αρχαία σπάρτη.

Βέβαια έχω δει και πολύ αξιόλογους μαθητές που κάνουν καλούς τους κακούς και άσχετους εκπαιδευτές!

Αν θα μπορούσα να γράψω ένα κανόνα (με τις εξαιρέσεις του φυσικά που οι περισσότερες διακιολογούνται), αυτός θα ήταν ότι με τον καλό δάσκαλο όταν ο μαθητής δεν έχει πρόοδο, ευθύνεται ο μαθητής.
...................................................................................................
Κατ' αρχήν η λέξη "δυσκολεύομαι" μάλλον έχει χάσει την πραγματική της έννοια σε αυτό που ήθελες να γράψεις (μάλλον δεν γουστάρεις "ηθελες" να γράψεις). Αν όμως αυτή η λέξη εκφράζει την κατάσταση που θέλησες να αποτυπώσεις, δεν εκφράζει το status που δηλώνεις.

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να θέλει κάτι, όπως θεωρεί αυτός ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που τον ικανοποιει, αλλά θα σου συνιστούσα να σκεφτείς την περίπτωση, μια πάρα πολύ ενδαφέρουσα από πολλές απόψεις και πλευρές ύπαρξη, να την έχεις κάνει να εξαρτάται απόλυτα από σένα! Πολύ καλύτερο δεν είναι? Σκέψου το

Αληθινός αφέντης? (!) Εχουν χάσει τι έννοιες τους οι λέξεις! Οπως λένε ας πούμε "αληθινό" αρσενικό? Αρσενικό ή είσαι ή δεν είσαι. Αφέντης ή είσαι ή δεν είσαι. Δεν υπάρχει αληθινός ή ψεύτικος και αυτό είναι απόλυτο. Δεν χωράνε ούτε αμφισβητήσεις, ούτε παρανοήσεις, ούτε οξύμωρα σε αυτό!

Είσαι στον χώρο του BDSM και έχεις απορίες για το τι και πως γουστάρουν να κινούνται κάποιοι?! Η σκλάβα δεν είναι μόνο το αντικείμενο που καταλήγει το μαστίγιο σου! (Γιατί δεν παίρνεις ένα σάκο του box? Ενας πολύ καλός σάκος πυγμαχίας αντέχει περισσότερο) Αν το καταλάβεις αυτό, πιστεύω πως και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και όσες θα υπάρξουν μαζί σου θα νιώσουν την χαρά της ηδονής. Ηδονή και μέσα από τον πόνο? ΦΥΣΙΚΑ! Αλλά ΟΧΙ μόνο αυτό! Γιατί να έχεις ένα μαραμένο λουλούδι στη γλάστρα σου, όταν μπορεις να χαρείς την ομορφιά και την ευοδία που έχει ανθισμένο?

Αφού ξεκαθαρίσαμε το άχρηστο της λέξης "αληθινός", ενας κυρίαρχος είναι και παραμένει κυρίαρχος όλο το 24ωρο. Οτι και αν κάνει. Οταν χαιδεύει τρυφερά τα μαλλιά της σκλάβας του, η αύρα του, ούτε μειώνεται ούτε αλλάζει. Παραμένει ίδια. Η σκλάβα κυριαρχείται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εγκεφαλικά. Αν αυτό δεν μπορείς να το καταφέρεις, όσο και να την μαστιγωσεις θα εισπράξεις μόνο την ψεύτικη ή πρόσκαιρη χαρά του ακούσματος "μάλιστα κύριε", "σας ευχαριστώ κύριε". Και τότε δεν έχεις χάσει μόνο το δάσος, ούτε το δένδρο δεν έχεις πλησιάσει!

BDSM ΔΕΝ είναι "Στήσου, φάε 10 βουρδουλιές ενώ ακούς τα γαμοσταυρίδια σου και ευχαρίστησε με που ασχολήθηκα μαζί σου"!!! Αλοίμονο αν ήταν αυτό και κρίμα για όσους νομίζουν ότι είναι αυτό!

...................................................................................................

Η σκλάβα ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΕΙ να προσφέρει ΟΤΙ της ζητηθεί από τον κύριο της. End of Story(Σε περίπτωση μη αποδοχής του ως άνω από τη σκλάβα ή μη κατακτησής του, από τον κυριο της, δεν χρειάζεται ούτε καν να αναρωτηθεί κάποιος εκ των δυο αν ειναι ο γιαλός στραβός ή στραβά αρμενίζουν. Παύει να υφίσταται μια τέτοιου είδους σχέση και ακόμα και να "συνεχιστεί" έχει ήδη καταδικαστεί σε πλήρη αποτυχία)

Από εκεί και πέρα, ΟΧΙ η τιμωρία δεν πρέπει να υπάρχει ως κατι που δίδεται ή πραγματοποιείται απρόκλητα άδικα, αναίτια, παράλογα ή κακόβουλα (αν και σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι είναι απρόκλητο, τι άδικο, τι αναίτιο, τι παράλογο και τι κακόβουλο μέσα σε μια bdsm σχέση)

υγ. Ελπίζω το ΟΤΙ να μην παραλληλιστεί με ανοησίες του τύπου, πήδα από το μπαλκόνι, πούλα το παιδί σου κλπ.


... Από εκεί και πέρα, ΟΧΙ η τιμωρία δεν πρέπει να υπάρχει ως κάτι που δίδεται ή πραγματοποιείται απρόκλητα άδικα, αναίτια, παράλογα ή κακόβουλα (αν και σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι είναι απρόκλητο, τι άδικο, τι αναίτιο, τι παράλογο και τι κακόβουλο μέσα σε μια bdsm σχέση)

και θέλω να σταθώ (και να θέσω προς συζήτηση) στην πρόταση που υπογράμμισα

Τι θεωρείται ή τι μπορεί να θεωρηθεί (ή ακόμα και αν μπορεί να θεωρηθεί) άραγε από τον-την υποτακτικό ως λανθασμένο, απρόκλητο, άδικο, αναίτιο, παράλογο ή και κακόβουλο όταν ασκείται, επάνω του-της η μέσα του-της η οποιαδήποτε τιμωρία?

Προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχουν ημίμετρα στην υποταγή. Δεν νοείται ολίγον ή κάτι περισσότερο υποταγή. Εάν ο-η υπό θέλει να τη ζήσει, να τη γευτεί, να την οσμιστεί, να τη δει, να τη βιώσει, να την αισθανθεί (ή ότι άλλο) πραγματικά και ουσιαστικά, πρέπει να γνωρίζει πως σε αυτόν που τον-την κατέκτησε και τον ακολουθεί στο ταξίδι, η έννοια υποταγή δεν χωράει παρερμηνείες και παρανοήσεις.

Η υποταγή ή είναι πλήρης, απόλυτη και ολοκληρωτική ή δυο λαλούν και τρεις χορεύουν.

Φρονώ λοιπόν, πως για όσους-ες ασπάζονται την πρώτη εκδοχή, δεν χωράει ερώτηση ή κρίση περί δίκαιας ή άδικης, λογικής ή παράλογης, προκαλούμενης ή απρόκλητης κλπ τιμωρίας.
Οι λέξεις ευπείθεια, πειθαρχικότητα, συμμόρφωση, υπακοή... και οι έννοιες τους είναι και πρέπει να είναι ταυτόσημες με την υποταγή, στην τιμωρία ή και σε οτιδήποτε άλλο λαμβάνουν από τον κύριο τους.

Για κάποιον-α μπορεί να θεωρηθεί αναίτιο και παράλογο ένα χαστούκι σε ένα διαφορετικό κοίταγμα και για κάποιον-α είναι το ακριβώς ζητούμενο εκείνη τη στιγμή.

Ας μη σταθούμε σε περιπτώσεις αυτών των υπό, που έχουν μυαλό μπετό και θεωρούν, ως το απόλυτο δίκαιο και δικαιολογημένο, την οποιαδήποτε μαλακία του κάθε κομπλεξάρα που βρήκε πρόσφορο σανό για να δηλώσει "κυρίαρχος", αλλά σε άτομα με υποτακτική φύση και διάθεση γενικότερα ή ειδικά στον έναν που διαθέτουν διαύγεια σκέψης, σώφρον κρίση και λογική εκτίμηση των καταστάσεων και των περιπτώσεων που διάγουν ανά πάσα στιγμή.

Πως θα χαρακτηριστεί, η οποιαδήποτε κίνηση, φράση, προσταγή ενός κυρίαρχου ως έτσι ή αλλιώς από τον-την υποτακτικό-η του?

Γνώμες? Απόψεις? Εμπειρίες?

...................................................................................................

Επηρεάζει αυτό τον σεξουαλικό του προσανατολισμό όταν εντάσσεται στον χώρο του BDSM;

Δεν θα σταθώ στο αν επηρεάζει τον σεξουαλλικό του προσανατολισμό, πιστεύω πως ναι, επέτρεψε μου ωστόσο μια παρέκκλιση στην απάντηση μου.

Φρονώ πως ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, επηρεάζει την σεξουαλική συμπεριφορά του. Προς το κακό

Εξηγούμαι

Ο μικροαστός μαζί με όλα όσα τον πρεσβεύουν ή τον ακολουθούν, είναι η ατομιστική κοινωνική συμπεριφορά και νοοτροπία και σίγουρα οι στενές αντιλήψεις.

Στοιχεία που κατά την γνώμη μου, είναι εντελώς αντίθετα στο να μπορέσει να γευτεί και να βιώσει, τόσο ως τροφοδότης όσο και ως αποδέκτης το σεξ, έννοια ολότελα ελεύθερη και απεριόριστη,
Πόσο μάλλον όταν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, κλίσεις και επιθυμίες υπεισέρχονται ή λαμβάνουν ζωή στο BDSM.

Πως θα ενεργεί και πως θα εκφράζει τη σεξουαλικότητα του ή πως θα εκφράζεται μέσα από αυτή, άραγε κάποιος-α που θεωρεί πως η κοινωνία του χρωστάει σόνι και καλά διορισμό στο δημόσιο επειδή σπούδασε και αυτός το κάτι τις του;

Πως θα μπορέσει να γευτεί και να βιώσει την ηδονή στον δρόμο για την πληρότητα ή στην αναζήτηση της, κάποιος-α που ιδεολογικά κινείται ανάλογα με τα ρουσφέτια που ανταλλάσει με την ψήφο του, που το θάρρος του και η μαγκιά του αυξάνει σύμφωνα με το πόσο δυνατή είναι η ένταση της κόρνας του αυτοκινήτου του ή που περιμένει ως δια μαγείας να δει τη χώρα μας Δανία αλλά δουλεύει ανασφάλιστος ή είναι εργοδότης που καταπατά εργασιακά δικαιώματα ή δεν αποδίδει τους φόρους που του αναλογούν;

Το σέξ και η σεξουαλικότητα απογειώνονται και ταξιδεύουν με επαναστάτες (ή αν προτιμάτε με επαναστατική στάση) φίλοι και φίλες μου. Όχι με μικρό ή με μεγάλο αστούς.

Άλλωστε οι αισθήσεις υπάρχουν για να εξεγείρονται. Και στο ουσιαστικό D/s Ε Ξ Ε Γ Ε Ι Ρ Ο Ν Τ Α Ι…


..................................................................................................

Αν και το ζητούμενο και το πρωτεύων σε μια σχέση D/s είναι το μυαλό και η με κάθε τρόπο πρόκληση-ενεργοποίηση-διέγερση του, εντούτοις απαιτεί πολύ και ποικιλόμορφη φυσική επαφή.

Μια από τις διαδρομές που οφείλει ο Κ να οδηγήσει την υ για να φτάσει τη σχέση σε πληρότητα και να της προσδώσει την απαιτούμενη αρμονία είναι και ο ερωτισμός που αναδύεται-γεννάται-ανθεί και εξελίσσεται μέσα από τη σωματική επαφή - σωματική κυριαρχία.

Παρ' όλα αυτά, σε ορισμένες (λιγοστές) περιπτώσεις και υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί η Κυριαρχία από μακριά, λειτουργώντας ομαλά και με δυναμική, χωρίς όμως να μετουσιώνεται σε ουσιαστικά ολοκληρωτική.


..................................................................................................

Τί εννοείτε κάτι περισσότερο από εσωτερική ανάγκη; Με όλο το θάρρος, μ' αυτή σας τη φράση μου φαίνεται πως υποτιμάτε τις εσωτερικές ανάγκες, και αν δεν μιλάμε για ανάγκη, για τί ακριβώς μιλάμε...;

Στις παρωθητικές δυνάμεις της συμπεριφοράς, ανήκουν οι ανάγκες, τα έντσικτα, τα ψυχολογικά κίνητρα, τα συναισθήματα και οι βιολογικές ορμές

Αναφέρθηκα σε βιολογική ορμή με την έννοια ότι δεν είναι θέμα επιλογών. Η υποταγή για όσες την αισθάνονται ουσιαστικά, για όσες συμπληρώνονται ή ολοκληρώνονται μέσα από αυτή στη σχέση τους ή θα εκδηλωθεί και θα καλυφθεί για να είναι ευτυχισμένες και ανθισμένες, είτε θα καταπιεστεί και θα καταχωνιαστεί και θα είναι μίζερες και μαραμένες. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Για μένα σχέσεις D/s που δεν εμπεριέχουν σε μεγάλο ποσοστό ενστικτώδη ερωτική ορμή, πολυδιάστατη διάθεση για παιχνίδια και σεξ, αλληλένδετες τις έννοιες σεξουαλική επιθυμία και σεξουαλική απόλαυση αλλά και ενέργεια που πηγάζει ΚΑΙ από όλα αυτά, είναι σχεδόν στο σύνολο τους εκ των προτέρων αποτυχημένες όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα. (Σπάνιες εξαιρέσεις αποτελούν D/s σχέσεις που βασίζονται σε ενός διαφορετικού είδους και μεγέθους πνευματική ένωση ή σχέσεις που εδράζονται σε ενός εξαιρετικού τύπου ενοποίηση διδασκαλίας-μαθητείας)

Εμφάνιση

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 01/09/2007
 
Η εμφάνιση δεν είναι καθοριστική. Βέβαια έχει την σπουδαιότητα της, (και δεν είναι μικρή) ειδικά στην πρώτη επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων.

Αλλά ποιό είναι το ζητούμενο στο επόμενο βήμα; Να κάνεις ή να βιώσεις; Να εκτελείς την σκέψη σου ή να εκφράζεσαι μέσα από την κίνηση της; Εγραψα σε άλλο post για αυτό το άχαρο και ανούσιο κυνήγι του "φαίνεσθαι" που οι περισσότεροι δυστυχώς έχουν αναλωθεί. Τους έχει καταπιεί τόσο πολύ, που ακόμα και όταν είναι στον δικό τους ιδιωτικό χώρο πράττουν και κινούνται σαν να έχουν θεατές-κριτές! Ω τι υποκρισία! Πόσο μα πόσο μακριά είναι από την εννοια της ειλικρίνειας, κυρίως προς τον ίδιο τους τον εαυτό. Πόση μαγεία χάνουν στο διάβα τους!

Να ζυγίσω την γνώμη των τρίτων γι αυτή που εγώ επέλεξα να πιώ καφέ ή ότι άλλο; Χέστηκα για την γνώμη τους. Τόσο πολύ, που ούτε την αδιαφορία μου δεν τους δίνω.

Η απόλαυση υπάρχει άραγε στην ομορφιά που έχουν καθορίσει τα media; Αυτή η ξεχωριστή ηδονή που γεύεται κάποιος σε μια σχέση του χώρου μας, προυποθέτει και επιβάλει συγκεκριμένο ύψος, οριοθετημένο βάρος και ειδικό χρώμα μαλλιών και ματιών; Ποιός προσδιορίζει το όμορφο αν όχι εμείς οι ίδιοι;

Mερικοί πίνακες αλλάζουν κατά πολύ σύμφωνα με την γωνία που τους κοιτάζεις.

Γιατί να προτιμάμε μόνο την μια γραμμή (body), όταν με ακόμα δύο μπορούμε να δημιουργήσουμε το τρίγωνο της πραγματικής ηδονής;

Βody, mind, spirit. Aυτό είναι το ζητούμενο.

Πρωτόκολλο vs τελετουργία

Δημοσιευμένο στο greekbdsmcommunity από τον Seduction, στις 31/08/2007

To πρωτόκολλο άραγε, ορίζεται, οριοθετείται η αυτοπροσδιορίζεται σύμφωνα με το ταξίδι της κάθε σχέσης?

Ναι έχει ίσως την πλάκα του για ορισμένους, την σημασία του για άλλους, ας πούμε ο πληθυντικός ή η στάση σώματος, αλλά μπορεί να αποτελεί αυτό ή το άλλο ένα γενικό πρωτόκολλο?

Χρειάζεται μήπως ο πληθυντικός για να είναι απόλυτα ξεκάθαροι οι ρόλοι? Μπορούν να μπουν σε διαπραγμάτευση οι σχέσεις κυρίαρχου και υποτακτικής? Αλοίμονο αν οι ρόλοι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαροι και αδιαπραγμάτευτοι! Οποια συνομιλία και όποια πράξη χάνει το χρώμα της και το ύφος της και τελικά την ουσία της αν δεν είναι γέννεση μυαλού. Αν δεν αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή σκέψης. Και το μυαλό που απλά δέχεται ένα πρωτόκολλο ως προκαθορισμένη πρακτική σε μια τέτοιου είδους σχέσης, δεν έχει να δώσει τίποτα το ζωντανό. Το μυαλό κυριαρχείται φίλοι και φίλες μου και τότε μόνο υπάρχει επικοινωνία ζωτικής σημασίας. Στην κάθε σχέση για να υπάρχει γεύση του ζητούμενου και από τους δύο που να πλησιάζει την πληρότητα, και όχι απλά η ηδονή μέσα από ένα παιχνίδι, ο Κυρίαρχος θέτει (και όχι ακολουθεί κάτι κοινότυπο) το πρωτόκολλο κατά περίπτωση χωρίς φανφάρες και χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Χάνουν το νόημα όσοι και όσες στέκονται και μένουν στο φαίνεσθαι. Η κυριαρχία για τον Κυρίαρχο δεν είναι (προσωπική μου γνώμη ΔΕΝ πρέπει να είναι) η ικανοποίηση απλά του εγώ του μέσα από κάθε άκουσμα του "Κύριε" ή του "αχ" ή την θέαση ενός γονατίσματος ή ενός πληγωμένου κορμιού. Ειδικά όταν αυτά τα ακούσματα και αυτές οι εικόνες, είναι η ακολουθία ενός παροχυμένου και σηνηθισμένου πρωτόκολλου που διάβασαν κάπου!

Δεν είναι θέσφατο, oύτε απόλυτο το πρωτόκολλο στο bdsm και επιτέλους ας μην μένουμε σε αποτυχημένους ανθρώπους που απέτυχαν να γίνουν αστυνομικοί ή στρατιωτικοί και βρήκαν την "λύτρωση" με το να το παίζουν "κυρίαρχοι", αλλά στην πραγματικότητα είναι φοβισμένα και κομπλεξαρισμένα ανθρωπάκια. Φαντάζομαι ότι αρκετές τέτοιες εμπειρίες θα έχουν να καταθέσουν οι φίλες slave που συμμετέχουν.

Πρωτόκολλο το Κύριε? Το σκυμένο κεφάλι?
Για μένα το να με αποκαλέσει κάποια Κύριε δεν παίζει κανέναν ουσιαστικό ρόλο. Το ζητούμενο είναι και το δύσκολο. Να κάνω κάποια να νιώσει το "Κυριε ΜΟΥ". Δεν μου λέει κάτι το να έχω κάποια με κατεβασμένο το βλέμμα. Μου λέει πολλά να με κοιτάξει και να με δω μέσα της.